Beoordelingen van Ichiban Assen

Recente recensies

5.0
D
14 augustus 2022

Stokjes en sojasaus waren vergeten. Na een belletje stonden ze binnen 6 min op de stoep. Heel fijn! Bestel vaker hier een altijd zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
14 augustus 2022

Was weer goed geregeld: vlotte bezorging en de sushi is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stéphanie
14 augustus 2022

De sushi van Ichiban is heerlijk! De sushi is altijd vers en er wordt gul gegeven. Er wordt geweldig rekening gehouden met het feit dat ik glutenvrij moet eten. Heel vaak wordt er wat extra’s bij gedaan en dit wordt door ons enorm gewaardeerd. Beste sushi van Assen!

Sally
14 augustus 2022

Keurig geïnformeerd

Regtop
13 augustus 2022

Altijd top eten en wat lekkers erbij super service !!

Yvonne
12 augustus 2022

Het was echt weer heerlijk! De pokebowl is om te smullen en de sushi top hoor!

Daisy en Dennis
11 augustus 2022

Was weer lekkerrr

Anna
7 augustus 2022
Anne Grasso
6 augustus 2022

Helemaal genoten van lekkere sushi...😋

Felix
6 augustus 2022
Devon
1 augustus 2022

Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
31 juli 2022
Fam Brouwer
31 juli 2022

Top, kan niet beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
31 juli 2022
Allet
28 juli 2022
M
25 juli 2022

Heerlijke pokébowl! Lekker gekruid, bijna geen soyasaus nodig. Loempiaatjes waren wel lekker, maar qua smaak iets minder dan de concurrent.

Randy Smink
24 juli 2022

Altijd zooo lekker!!!

Nathalie
23 juli 2022
Jeroen
23 juli 2022

Was weer heerlijk

Jannet
23 juli 2022
Linda
22 juli 2022

De beste !! Snelle bezorging Wat extra en mega lekker

Anneloes
21 juli 2022
Jolanda
18 juli 2022

Heerlijke sushi en altijd snelle bezorging.

Anne
15 juli 2022

Het was weer fantastisch!!!

Jose Van der Meulen
15 juli 2022
Petra
15 juli 2022

Was weer super! Zomaar een extra roll en een extra salade, beide waren heerlijk

Rochtplein
9 juli 2022
Bruins
9 juli 2022

Als er gezegd word dat de bestelling om kwart over zes zou zijn en het een kwartier te laat is en de garnalen niet meer warm zijn is dat een verbeterpunt

DD
8 juli 2022

Lekkerrr

Randy Smink
7 juli 2022

Altijd super 😋😋😛

Anna
3 juli 2022
Kirsten
2 juli 2022

Zoals altijd erg lekker!

Margriet
1 juli 2022

Heerlijk eten en goede service!

Melissa
28 juni 2022

Heerlijk

Dennis en Daisy
28 juni 2022

Altijd top :D

Tessa
28 juni 2022

Het kwam erg snel! Superfijn! We kregen, had ik het idee, 4 stukjes extra sushi’s. Als dat zo was, bedankt ;) We vonden de sushi niet fantastisch lekker, maar normaal. Ik weet ook niet zo goed waarom we dit hadden & zou wel weer hier bestellen omdat we het de vorige keren wel lekkerder vonden! :) Ik vroeg om een blikje cola sugar free en kreeg dit ipv normale cola, ook fijn!

A
23 juni 2022

Heerlijke sushi, bezorger stond per ongeluk voor de verkeerde deur maar ben netjes gebeld. Ontzettend aardige bezorgers en personeel

Jeroen Holwerda
20 juni 2022

Heerlijk vers bereide sushi voor een redelijke prijs. Op tijd klaar gemaakt. We hebben weer heerlijk genoten.

paerel
19 juni 2022
Brati
18 juni 2022

Beste poke bowl van Assen, bezorging iets te laten maar maakte niet uit.

Anna
18 juni 2022
Lotte Veenstra
18 juni 2022
Angelique Kuipers
17 juni 2022

De sushi was weer heerlijk, kids hebben genoten, helaas waren de warme hapjes teveel doorbakken en waren wat droog, hopelijk wordt dat de volgende keer beter.

kirsten
17 juni 2022

Super lekker zoals altijd!

Dennis
17 juni 2022
Stéphanie
16 juni 2022

Het was weer heerlijk. Vers, smaakvol en wederom goed rekening gehouden met glutenvrij eten. Er werd zelfs nog gebeld dat de soep wel gluten bevat (dat wist ik, want die was voor m’n man). Super attent. Geweldig!!!!!

Nee
15 juni 2022

Beleefde en netjes geklede bezorger. Voor mij een nieuwe ervaring, de Japanse keuken. Het eten zag er verzorgd uit, was vers en met de nodige aanvullende sausjes e.a. geleverd. Het is verfijnd qua smaak/uitziend met hier en daar een verrassing qua smaakcombinatie en in combi met de sausjes geeft het iets extra's qua smaak aan een gerechtje. Subtieler en anders dan bij andere keukens. Ik had van alles wat besteld, waarvan ik het merendeel lekker vond. No offence to the chef, maar de nori heeft een te uitgesproken smaak/geur/mondgevoel dat mij niet kan bekoren. Het overheerst de rest van de ingrediënten. Hetzelfde voor de verse gember en wasabi. Dit in tegenstelling tot de rijst, die was not to sticky noch nattig en vrij mild van smaak, en complementeerde. Sojasaus is ook ietwat ziltig van smaak, vond ik. Heb de voorkeur voor een iets zoetere variant. Persoonlijk vond ik het niet nodig als aanvulling voor de sushi, kan prima zonder. Als ik mag voorstellen, dan zou ik de warme gerechten

Jill
14 juni 2022

De lekkerste sushi van Assen!! Alleen deze keer wat vergeten bij te voegen maar dat werd snel nageleverd.

Daisy
14 juni 2022

Altijd goed :P

seefat
13 juni 2022
Randy Smink
12 juni 2022

Altijd top!!!

Petra
11 juni 2022

Was weer super goed!!!

Femke
10 juni 2022

Binnen een half uur bezorgd en zelfs nog extra sushi gekregen. Goede service!

Evert Remmelts
10 juni 2022

Top kwaliteit en snel bezorgd

regtop
7 juni 2022

kwaliteit is altijd super !

P.B.
6 juni 2022

Er zaten geen stokjes bij de bestelling en ook geen sojasaus.

karin
6 juni 2022
Tineke
6 juni 2022

Zoals gewoonlijk weer erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
3 juni 2022

Uitstekend, bij uitstek de betere sushi in Assen.

Cynthia Veldmeijer
3 juni 2022
Wes Ley
3 juni 2022

Weer super

Zainia
31 mei 2022

Altijd lekkere sushi en goede service!

Carlien
31 mei 2022

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! Top!

Anke
30 mei 2022

Heel erg lekker! En nog wat extra sushi erbij gedaan door Ichiban. Wat een service!

Inge
30 mei 2022

Het eten is kwalitatief goed. De bezorging is beroerd. Het eten is drie keer achter elkaar bijna een uur en zelfs een keer anderhalf uur later bezorgd dan de afspraak/gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneloes
29 mei 2022
Marielle
29 mei 2022
L
28 mei 2022

Heerlijke sushi. Bestel hier altijd.

Linda
28 mei 2022

Was weer top! Zelfs wat extra's Snelle bezorging, goed warm

A
28 mei 2022

Super snel bezorgd en het was weer geweldig lekker

MB
27 mei 2022
Eriks
27 mei 2022

Het was weer heerlijk

Mariska Lina
26 mei 2022
Lisa
23 mei 2022

De beste !!

Ralph
22 mei 2022

Verse sushi en snel bezorgd. Beste sushi in Assen en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
21 mei 2022

Heerlijk gegeten! Een grote verrassing voor de kleinkinderen.

Dennis en Daisy
20 mei 2022
Margreet
18 mei 2022
johan regtop
15 mei 2022

altijd super goed eten ! zier er altijd netjes en mooi gerold uit!en heel erg vriendelijke mensen !echt een aanrader

Riks
14 mei 2022

Lekkere sushi, lekkere variatie en mate van pittigheid. Altijd genieten! Voldoende sojasaus, wasabi en gember erbij. Levering was snel en volgens afspraak.

Karin
13 mei 2022
Carlien
10 mei 2022

Heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Ml Smink
9 mei 2022

Mmmmmmm

Victoria
7 mei 2022

Beetje lang te wachten, maar de kwaliteit is altijd perfect!

Daisy
6 mei 2022

Altijd top!

José
6 mei 2022

Was weer goed geregeld, top! We bestellen gauw weer!

M
6 mei 2022

Heerlijk en super snel bezorgd

JJ
6 mei 2022

Fijn dat jullie "thema" boxen hebben. Ik eet eigenlijk graag alleen maar zalm. De zalm box is perfect. De shashimi mag wel iets dunner gesneden en de handrollen waren echt mega groot. Thanks! Tot de volgende keer.

Marjan Steenge
3 mei 2022

Super snel bezorgd en goed gevulde pokebowls.

Rene
1 mei 2022

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd, zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Justin
1 mei 2022

Lekkere sushi!. Aangezien er iemand mee at die een gluten allergie heeft, was het erg jammer dat haar sushi samen verpakt was met andere sushi. hierdoor kon deze persoon niet genieten van de sushi die ze had uitgekozen in verband met kruisbesmetting. Voor mensen met een allergie (bijvoorbeeld Gluten) zou het dus fijn zijn als ze dit bij de bestelling aan kunnen geven. Verder hebben we heerlijk genoten!

JK
1 mei 2022

Weer genoten van de lekkere sushi, smaakvol, niet te zout. gewoon heerlijk. bezorging rond de gewenste tijd lukt ook, super.

Gerda Janssen
1 mei 2022

Zoals altijd heerlijk!!

Janine
30 april 2022
Priscilla Schreiber
30 april 2022
Wouter
29 april 2022

Pokebowl met kip smaakt super maar een uur en 20 min wachten op een bakje reist en wat groente is wel erg lang

Tim
29 april 2022

Vriendelijke bezorger. Netjes excuus omdat het ietsje langer duurde en ook wat extra gekregen, erg tevreden.

Jolanda
24 april 2022

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
23 april 2022

Gewoon weer jammie!

Jeroen
22 april 2022

Niets anders dan complimenten. Beste sushi van Assen!

Margreet
22 april 2022

Weer heerlijk...deze keer ook patat erbij was lekker knapperig en nog goed warm. Toppie

Rawan
19 april 2022

Altijd netjes op afspraak komen! Sushi was lekker en grill lekker warm!

M
18 april 2022

Het eten was heerlijk. Naast de bestelde sushi kreeg ik ook extra sushi, dat is wel heel vriendelijk. Ik heb goed genoten!

Wierda
18 april 2022
Janine
16 april 2022

De beste sushi! Hier mag je me voor wakker maken haha. Jullie zijn echt goed bezig. Bezorging is prima qua tijd. Voor lekker eten moet je nou eenmaal langer wachten dan 5 minuten. Krijg vaak iets extra's bij mijn bestelling. Heerlijk. Wat een verwennerij. Dankjewel voor alle keren en gaan nog veel meer bestellingen volgen!

Marieke
16 april 2022
Petra van Kekerix
16 april 2022

Prima, heerlijk gegeten

Ingrid
16 april 2022
Aurora
15 april 2022

Altijd lekker en ik word ook nog vaak verwend doordat ze iets extra's aan de bestelling toevoegen

daisy en dennis
15 april 2022
Regtop
10 april 2022

Altijd supergoed ! En vriendelijk personeel !

Jose van der Meulen
10 april 2022

Stokjes er bij was wel handig geweest ;-) Verder was het heerlijk en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prive
10 april 2022

Moest heel lang wachten. De keuze tijd via jullie eigen site was sneller dan. Zo snel mogelijk! En nog was het lang wachten tot het er was. Gebeld en zou kijken wat kon doen ( dat kwam uit jullie zelf)en krijg je 3 stukjes komkommer erbij als sorry voor lange wachten... we hadden toch iets anders verwacht helaas

Janne
7 april 2022

Pokebowl was zoals altijd weer heerlijk! Vriendelijke bezorger en aan mijn verzoek voor cola zero ipv gewone cola was voldaan dus dat was erg fijn. Bezorging was iets later dan aangegeven en een half uur nadat ik de mail ontvangen had dat de bezorger onderweg was.

Janine
7 april 2022

Heerlijke sushi. Snelle levering.

Lvdb
7 april 2022

Heerlijk. Zoals gewoonlijk!

Dijkstra
1 april 2022

Snelle bezorging en 2 extra sushi toegevoegd, zomaar 😊🤭

LV
1 april 2022

Bestelling niet compleet, wel goeie kwaliteit

Andrijana
31 maart 2022

Super zo als altijd!

Henk
31 maart 2022

Na eerdere goede ervaringen deze keer op zaterdagavond vroeg besteld. De app gaf aan dat 18 uur het vroegste bezorgmoment was, maar om ze iets meer tijd te geven gekozen voor 18.15. Dat bleek echter niet haalbaar, het eten kwam een half uur later. Volgende keer toch maar rekening mee houden. De kwaliteit was wel weer zoals gebruikelijk: zeer goed

Henk
29 maart 2022

Na een snelle bezorging hebben we heerlijk gegeten.

Ralph
27 maart 2022
Jolanda
26 maart 2022
Stéphanie
26 maart 2022

Sushi werd stipt op de afgesproken tijd afgeleverd. De sushi was heerlijk en vers zoals altijd. Een tijdje niet besteld en toch ondanks dat weer extra sushi gekregen. Dat voelt als een kleine waardering voor een vaste klant. Geweldig. Ik bestel nooit ergens anders sushi, want hier is het altijd heer-lijk! Lekkerste sushi van Assen!

D.R
25 maart 2022

Heerlijke sushi met een gratis drankje. Er zat zelfs een bonus-sushi bij wat een feest. Bezorging ook netjes en correct gegaan.

Petra
22 maart 2022

Supersnel nog warme rolls ontvangen en zomaar iets extra’s. Heel goede tent!

José & Melvin
22 maart 2022

Was weer top!

Elise
21 maart 2022
Chris
21 maart 2022

Bestelling gehaald, stond klaar toen ik aankwam. Het was lekker.

Aafke
21 maart 2022

Lekkere en verse pokebowls met krokante kip gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
20 maart 2022
Evert Remmelts
20 maart 2022

Echt super goed!!!

Marjolein
20 maart 2022

Het eten was een uur te laat. Dit gebeurd vaak! Moeten jullie echt iets aan doen. Als het druk is, pas dan aub de bezorgtijden aan. Dan weten mensen waar ze aan toe zijn. Sushi verder heel lekker. De sojaboontjes waren wat geel en droog

DD
19 maart 2022

Altijd top kwaliteit

Margreet
18 maart 2022

HEERLIJK....en weer precies op tijd! Top!

Ralph
14 maart 2022

De lekkerste en meest verse sushi in Assen en omgeving. Snel bezorgd en vriendelijke bezorgers.

Maarten
14 maart 2022

Keurig op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
12 maart 2022

Snelle bezorging, goede kwaliteit eten, top!

Klaas van Houten
11 maart 2022

De pokebowl was weer heerlijk

Nathalie
11 maart 2022
Miriam
11 maart 2022

Zeer tevreden! Eten is altijd heerlijk en vers!

Sanne
10 maart 2022

Super snel bezorgd en weer heerlijk zoals gewoonlijk! Plus zelfs extra gekregen!

Demi
8 maart 2022

Eten was oke maar wel jammer dat je een tijd aangeeft en het gewoon weg weer te laat is. Dame aan de deur bood netjes excuses aan. Maar dit gebeurt echt te vaak

FH
6 maart 2022

Bij uitstek de beste sushi van Assen. De porties zijn groter dan bij de concurenten, de vis smaakt echt beter en de kwaliteit is algemeen top. Ben gek op sushi, ben een vaste klant hier met reden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DD
4 maart 2022

Was weer heerlijk

D&D
2 maart 2022

Altijd goed!

Gerda Janssen
28 februari 2022

Als altijd heerlijk 👌🏻

Mariska
25 februari 2022

Stelt nooit teleur!

José
25 februari 2022

Goede kwaliteit eten, bezorger was iets later dan gevraagde tijd, maar geen probleem!

Pormes
24 februari 2022

Was weer lekker!!

Annette
21 februari 2022
Ingrid
20 februari 2022
HBBSEBAS2022
19 februari 2022

Zoals altijd weer heerlijke sushi gegeten, lekker vers, goede smaken, keurige bezorging, kortom, aanrader!

Chris
19 februari 2022

Was iets vergeten bij online bestelling. Snel gebeld, werd super opgelost. Bezorging op tijd, al regende het behoorlijk.

José
19 februari 2022
Wiilem
18 februari 2022

Lekker man

Nonya
16 februari 2022

Zoals altijd fantastisch. Beste sushi in Assen.

Dennis
15 februari 2022

Altijd goed en snel :D

hc
15 februari 2022
Antje
14 februari 2022

Het eten was super lekker. Dit is ons to-go-to sushi adres. Verse producten, het juiste formaat en de combinaties, heerlijk! De bezorging was snel. En vandaag hadden we een extraatje, super lief. Dank je wel.

Mariëlle
14 februari 2022
Ralph
14 februari 2022

Supersnel bezorgd (20minuten) en alles heerlijk vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
14 februari 2022
José
13 februari 2022

Was weer top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy en Dennis
11 februari 2022
Anouk
10 februari 2022
Petra
8 februari 2022
Nonya
6 februari 2022

Bezorging precies op tijd. Eten weer fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
5 februari 2022

Wij bestellen hier graag, goede kwaliteit van het eten (o.a. heerlijke sushi bowl!) en prima (op tijd) bezorging. Ga zo door :)

Petra
4 februari 2022

Kregen zomaar een rol extra!!

Lieke waalkens
3 februari 2022
Dennis en Daisy
3 februari 2022

Altijd goed :P

Arjan
1 februari 2022

Al jaren de beste Sushi van Assen! Heerlijke zelfgemaakte wasabi en gember. Goed vers en veel vis.

Bastiaan
30 januari 2022

Heerlijke sushi. Snelle en leuke levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
30 januari 2022

Snel bezorgd, heerlijke verse sushi en vriendelijke bezorgers. De beste sushi in Assen en omgeving!

De Vries
30 januari 2022

Het was weer heerlijk.

Daisy
29 januari 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Goeie sushi en pokebowl, snel bezorgd en extra's.

mike
29 januari 2022

zoals altijd is het eten perfect, alleen 1,5 uur wachten op een je bestelling is niet echt plezierig

Lyn
26 januari 2022
Rochtplein
25 januari 2022
André Hooijer
25 januari 2022

De lekkerste sushi uit Assen! Ik heb meerdere andere adressen geprobeerd, maar Ichiban blijft er met kop en schouders bovenuit steken

Jantine
24 januari 2022

De sushi is altijd van dezelfde topkwaliteit en ik krijg regelmatig wat extra's. Ze lezen ook goed eventuele opmerkingen bij de bestelling en bezorging is tot dusver op tijd. Ze hebben helaas niet een box die mij past, maar het valt heel goed zelf te bepalen door los te bestellen. Echt een aanrader.

Patricia
24 januari 2022

Top! Zelfs mensen kunnen overtuigen. Dat sushi van ichiban erg lekker is. Ze gaan het nu binnenkort ook een keer bestellen

Ralph
23 januari 2022

Zoals altijd weer genoten van heerlijke, verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iavr
23 januari 2022
Kooistra
22 januari 2022

Lang moeten wachten op onze bestelling, (1,5 uur)gebeld werd gezegd dat het net klaar was, ik had het idee dat we vergeten waren, dat kan gebeuren maar zeg dit dan ook eerlijk. Eten was weer heerlijk!

Jeroen
22 januari 2022

Heerlijk

Anoniem
22 januari 2022

Altijd lekkere sushi. Helaas vond ik de bezorging laat, in de middag al een bestelling gemaakt op tijd en het was een half uur te laat.

Wouter Gelling
22 januari 2022

Ondanks de vroege bestelling(middag), toch kans gezien 20 minuten te laat te bezorgen. Jammer. Kwaliteit en smaak waren prima.

Nathalie
21 januari 2022

Heerlijk gegeten, vooral poke bowl was erg lekker!!!

Janine
20 januari 2022

Altijd heerlijke sushi. Mijn favoriete bestel adres. Het is dat sushi niet goedkoop is maar anders zou ik elke dag bestellen haha!

Rene Lips
19 januari 2022
DD
19 januari 2022

Nice!

Sharon nijmeijer
19 januari 2022

Bestelling te laat. Echter erg goede sushi

Em
17 januari 2022

Snelle levering, kreeg drinken gratis erbij en er was zelfs extra sushi gegeven. Poke bowl en de sushi waren erg lekker!

Zoë
17 januari 2022

Heerlijke, verse sushi en snel bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet
15 januari 2022

Heerlijk eten en bezorging top op tijd!

Jose van der Meulen
14 januari 2022
CSA
13 januari 2022

Heel erg snel/op tijd, netjes verpakt, smakelijk, goede service van de bezorger, heel erg tevreden (was de eerste keer !), super !!!

Petra
10 januari 2022

Super sushi! Je proeft dat het met liefde is gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex de Jong
10 januari 2022

Prima gegeten, goede kwaliteit sushi (zoals altijd). De hoeveelheid wasabi is de laatste weken verminderd en voor ons te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
8 januari 2022
Jolanda
8 januari 2022
Dennis en Daisy
7 januari 2022

Altijd top :D

Karin
7 januari 2022

Wederom top.

Vonk
7 januari 2022

Altijd vriendelijk, lekkere sushi voor een goede prijs en krijg meestal wat extra :)

Anniek
5 januari 2022

Wel iets later bezorgd, maar verder weer helemaal lekker !

Vanderveen
3 januari 2022

Lekkere sushi altijd mooi op tijd gratis blikje drinken erbij mmm

Stéphanie
3 januari 2022

Lekker zoals altijd. De lekkerste (glutenvrije) sushi van Assen. Heerlijk!!!! Het is altijd vers en het wordt snel bezorgd. Ik hoop in de toekomst alleen op wat nieuwe ( en glutenvrije) sushi-varianten!

Kyona Hoogeveen
1 januari 2021

Eten is altijd top. Bedankt voor de gratis extra sushi!

Margreet
31 december 2021

Super lekker...voor herhaling vatbaar!

Pauline
29 december 2021

Vlot bezorgd, lekker vers en veel keus voor vegetariërs.

Anja
28 december 2021
Li
28 december 2021

Slecht, rauw, laat, koud, niet compleet en dat al 4 x. Dit was onze laatste keer.

Lies
27 december 2021

Zoals altijd, heerlijke sushi!

L. Janssen
26 december 2021
Ernst Preusterink
26 december 2021

Gewoon TOP bezorging keurig volgens afspraak en alles super lekker en super vers.

Z.W.
25 december 2021
Familie
25 december 2021

Poke bowl van ichiban bestellen we graag. Erg lekker, groenterijk en ook nog eens gezond eten

Evert
24 december 2021

Wederom helemaal top!!!

Kirsten van Trigt
24 december 2021

Weer rond en gezond op de bank na wederom overheerlijke sushi van Ichiban

West
24 december 2021

Uitstekend! Op kerstavond op tijd geleverd, super!!!! Genoten, zoals altijd…..

Prins
23 december 2021

Dik 2 uur wachten zonder compensatie en matige sushi. Laatste keer

Josias
23 december 2021

Altijd goed!!

geert
20 december 2021

Blijft favoriet!! Heerlijk gegeten en opnieuw alles volgens afspraak!! Warme hapjes waren heet. Nu eens geen pakketjes gedaan maar losse dingetjes besteld. We blijven variëren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Randy Smink
19 december 2021

Altijd top-!

José
18 december 2021
Petra
17 december 2021

Duurde bijna twee uur voordat bestelling er was, maar dan heb je ook wat. Sushi beter dan in Japan!

Lies
17 december 2021

Zoals gewoonlijk, PERFECT! Altijd genieten ❤️

kwes
17 december 2021

16.45 besteld voor tijdstip 18.00 - bezorging 18.00 < tóp!

R.
14 december 2021
Annemarieke
12 december 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
12 december 2021

Lange wachttijd , en het warme gerecht was niet warm meer en weinig saus op de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivar
11 december 2021

Lekkere grote sushi’s en snelle bezorging👌🏽

Monique Jongmans
11 december 2021

Het was weer heerlijk! En heel mooi gemaakt 😋

Ilsa Halbesma
10 december 2021

Goed verzorgd Juiste tijd klaar en heerlijk smikkelen

Stefan
9 december 2021
Natascha
8 december 2021

Het eten is uitstekend en de bezorgers zijn enthousiaste, vriendelijke jongelui. Ga zo door. In het dorp waar ik woon kon je al die jaren niet laten bezorgen... Nu wel

Rochtplein
6 december 2021
J J
5 december 2021

Lieve mensen, het werd klaargemaakt waar ik bij stond, en het was heerlijk.

Esther
4 december 2021

Heerlijke verse sushi

Evert
3 december 2021

Wederom voortreffelijk!!

Daisy
30 november 2021

Vaste klant en altijd supertevreden. Overheerlijke en verse sushi en bijna altijd wat extra's. Absoluut de beste van Assen!

Regtop
27 november 2021

Heel Goed eten vriendelijke eigenaar en personeel

Cynthia Veldmeijer
26 november 2021
Idris
25 november 2021

Altijd constante kwaliteit, zeer smakelijk! Fijne eigenaar en personeel

Melissa
24 november 2021

Het was echt heerlijk!

Lex
23 november 2021

Verkeerde bestelling ontvangen. Kort daarop stond er weer een medewerker voor de deur met excuses en de juiste bestelling en extras. Probleem naar tevredenheid opgelost. Kwaliteit zoals altijd uitstekend. Op naar de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RH
23 november 2021
Lianne
21 november 2021

Super snelle bezorging, hele vriendelijke bezorgers... Vaste klant blijven we zeker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim Hoekstra
20 november 2021

Heeeeerlijke sushi. Goede service en aardig personeel! Helemaal top

Janna
19 november 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi! Bezorger was erg vriendelijk en op tijd. De warme dingen waren nog goed warm en de sushi lekker vers. Enige opmerking zou zijn dat er heel veel sojasaus bij zit voor de hoeveelheid sushi, een optie om sojasaus bijv. niet/minder bij je bestelling te doen zou nog een aanrader zijn. 9 van de 10 keer blijft meer dan 3/4 van de zakjes over

Soraya
16 november 2021

Snelle levering en heerlijk eten!

Timmer
15 november 2021
Laura
14 november 2021
Harma Beukinga
14 november 2021
Nonya
14 november 2021

Alles was weer fantastisch!

Hoogeveen
13 november 2021
Dijkstra
12 november 2021

Heb meer dan een uur op mijn bestelling gewacht, de bezorger had blijkbaar moeite om ons huis te vinden, en dat is voor het eerst

A
12 november 2021
Albayrak
9 november 2021

Super

Marielle
6 november 2021

Heerlijk 🤤

Hoogeveen
5 november 2021
Wouter Lubbers
5 november 2021

Zoals altijd, heerlijk

Anne
5 november 2021

Weer genoten, heerlijk! En super snel! En… bedankt… :)

Stéphanie
2 november 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi, ook een vriendelijke bezorger. Ik heb gebeld met Ichiban om een vraag te stellen over een allergie bij een bepaald gerecht en meneer stond me heel vriendelijk te woord en leest dan altijd de ingrediënten voor. Heel prettig dat ze zo meedenken. Geweldige sushi en geweldige service!

D.
1 november 2021

Fijne sushi, goede kwaliteit, nette bezorging. Aanrader!

Petra
31 oktober 2021

Was weer heerlijk zoals altijd!!

Stéphanie
30 oktober 2021

Zoals altijd HEERLIJKE sushi. Zelfs weer sushi gratis gekregen, daar word ik stiekem gelukkig van. De sushi is vers, smaakvol en het wordt op tijd bezorgd. Ik hoop alleen dat er in de toekomst meer soorten sushi glutenvrij zullen zijn of glutenvrij gemaakt kunnen worden.

Caroline Brouwer
29 oktober 2021

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger. Handig dat ik een mail kreeg toen de bezorger onderweg was.

Jan Koekoek
29 oktober 2021

Eten was heel goed! Maar wel een half uur te laat.

DD
29 oktober 2021
Linda
28 oktober 2021

De beste in assen ! Deze keer zelfs wat extra's

Demi
26 oktober 2021

Eten was prima. Maar 1 dikke minpunt is dat ik nu al een aantal keer besteld heb en dat de bezorger GEEN HELM af doet aan de deur. Vind dit HEEL SLECHT je hoort bij klanten je gezicht te laten zien zodat zei weten wie er voor je deur staat. Vind dit erg asociaal en niet netjes

Bruins
26 oktober 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd (van tevoren tijd aangegeven).

Dennis en Daisy
26 oktober 2021

Was weer heerlijk :D

V.A
24 oktober 2021

Super hoor!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AvK.
24 oktober 2021

Niks op aan te merken, was weer heerlijk!

Jose
23 oktober 2021
Anoniem
23 oktober 2021