Reviews from Ichiban Assen

Recent reviews

5.0
Anna
3 July 2022
Kirsten
2 July 2022

Zoals altijd erg lekker!

Margriet
1 July 2022

Heerlijk eten en goede service!

Melissa
28 June 2022

Heerlijk

Dennis en Daisy
28 June 2022

Altijd top :D

Tessa
28 June 2022

Het kwam erg snel! Superfijn! We kregen, had ik het idee, 4 stukjes extra sushi’s. Als dat zo was, bedankt ;) We vonden de sushi niet fantastisch lekker, maar normaal. Ik weet ook niet zo goed waarom we dit hadden & zou wel weer hier bestellen omdat we het de vorige keren wel lekkerder vonden! :) Ik vroeg om een blikje cola sugar free en kreeg dit ipv normale cola, ook fijn!

A
23 June 2022

Heerlijke sushi, bezorger stond per ongeluk voor de verkeerde deur maar ben netjes gebeld. Ontzettend aardige bezorgers en personeel

Jeroen Holwerda
20 June 2022

Heerlijk vers bereide sushi voor een redelijke prijs. Op tijd klaar gemaakt. We hebben weer heerlijk genoten.

paerel
19 June 2022
Brati
18 June 2022

Beste poke bowl van Assen, bezorging iets te laten maar maakte niet uit.

Anna
18 June 2022
Lotte Veenstra
18 June 2022
Angelique Kuipers
17 June 2022

De sushi was weer heerlijk, kids hebben genoten, helaas waren de warme hapjes teveel doorbakken en waren wat droog, hopelijk wordt dat de volgende keer beter.

kirsten
17 June 2022

Super lekker zoals altijd!

Dennis
17 June 2022
Stéphanie
16 June 2022

Het was weer heerlijk. Vers, smaakvol en wederom goed rekening gehouden met glutenvrij eten. Er werd zelfs nog gebeld dat de soep wel gluten bevat (dat wist ik, want die was voor m’n man). Super attent. Geweldig!!!!!

Nee
15 June 2022

Beleefde en netjes geklede bezorger. Voor mij een nieuwe ervaring, de Japanse keuken. Het eten zag er verzorgd uit, was vers en met de nodige aanvullende sausjes e.a. geleverd. Het is verfijnd qua smaak/uitziend met hier en daar een verrassing qua smaakcombinatie en in combi met de sausjes geeft het iets extra's qua smaak aan een gerechtje. Subtieler en anders dan bij andere keukens. Ik had van alles wat besteld, waarvan ik het merendeel lekker vond. No offence to the chef, maar de nori heeft een te uitgesproken smaak/geur/mondgevoel dat mij niet kan bekoren. Het overheerst de rest van de ingrediënten. Hetzelfde voor de verse gember en wasabi. Dit in tegenstelling tot de rijst, die was not to sticky noch nattig en vrij mild van smaak, en complementeerde. Sojasaus is ook ietwat ziltig van smaak, vond ik. Heb de voorkeur voor een iets zoetere variant. Persoonlijk vond ik het niet nodig als aanvulling voor de sushi, kan prima zonder. Als ik mag voorstellen, dan zou ik de warme gerechten

Jill
14 June 2022

De lekkerste sushi van Assen!! Alleen deze keer wat vergeten bij te voegen maar dat werd snel nageleverd.

Daisy
14 June 2022

Altijd goed :P

seefat
13 June 2022
Randy Smink
12 June 2022

Altijd top!!!

Petra
11 June 2022

Was weer super goed!!!

Femke
10 June 2022

Binnen een half uur bezorgd en zelfs nog extra sushi gekregen. Goede service!

Evert Remmelts
10 June 2022

Top kwaliteit en snel bezorgd

regtop
7 June 2022

kwaliteit is altijd super !

P.B.
6 June 2022

Er zaten geen stokjes bij de bestelling en ook geen sojasaus.

karin
6 June 2022
Tineke
6 June 2022

Zoals gewoonlijk weer erg lekker !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
3 June 2022

Uitstekend, bij uitstek de betere sushi in Assen.

Cynthia Veldmeijer
3 June 2022
Wes Ley
3 June 2022

Weer super

Zainia
31 May 2022

Altijd lekkere sushi en goede service!

Carlien
31 May 2022

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! Top!

Anke
30 May 2022

Heel erg lekker! En nog wat extra sushi erbij gedaan door Ichiban. Wat een service!

Inge
30 May 2022

Het eten is kwalitatief goed. De bezorging is beroerd. Het eten is drie keer achter elkaar bijna een uur en zelfs een keer anderhalf uur later bezorgd dan de afspraak/gepland.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneloes
29 May 2022
Marielle
29 May 2022
L
28 May 2022

Heerlijke sushi. Bestel hier altijd.

Linda
28 May 2022

Was weer top! Zelfs wat extra's Snelle bezorging, goed warm

A
28 May 2022

Super snel bezorgd en het was weer geweldig lekker

MB
27 May 2022
Eriks
27 May 2022

Het was weer heerlijk

Mariska Lina
26 May 2022
Lisa
23 May 2022

De beste !!

Ralph
22 May 2022

Verse sushi en snel bezorgd. Beste sushi in Assen en omgeving!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
21 May 2022

Heerlijk gegeten! Een grote verrassing voor de kleinkinderen.

Dennis en Daisy
20 May 2022
Margreet
18 May 2022
johan regtop
15 May 2022

altijd super goed eten ! zier er altijd netjes en mooi gerold uit!en heel erg vriendelijke mensen !echt een aanrader

Riks
14 May 2022

Lekkere sushi, lekkere variatie en mate van pittigheid. Altijd genieten! Voldoende sojasaus, wasabi en gember erbij. Levering was snel en volgens afspraak.

Karin
13 May 2022
Carlien
10 May 2022

Heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Ml Smink
9 May 2022

Mmmmmmm

Victoria
7 May 2022

Beetje lang te wachten, maar de kwaliteit is altijd perfect!

Daisy
6 May 2022

Altijd top!

José
6 May 2022

Was weer goed geregeld, top! We bestellen gauw weer!

M
6 May 2022

Heerlijk en super snel bezorgd

JJ
6 May 2022

Fijn dat jullie "thema" boxen hebben. Ik eet eigenlijk graag alleen maar zalm. De zalm box is perfect. De shashimi mag wel iets dunner gesneden en de handrollen waren echt mega groot. Thanks! Tot de volgende keer.

Marjan Steenge
3 May 2022

Super snel bezorgd en goed gevulde pokebowls.

Rene
1 May 2022

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd, zeker vaker doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Justin
1 May 2022

Lekkere sushi!. Aangezien er iemand mee at die een gluten allergie heeft, was het erg jammer dat haar sushi samen verpakt was met andere sushi. hierdoor kon deze persoon niet genieten van de sushi die ze had uitgekozen in verband met kruisbesmetting. Voor mensen met een allergie (bijvoorbeeld Gluten) zou het dus fijn zijn als ze dit bij de bestelling aan kunnen geven. Verder hebben we heerlijk genoten!

JK
1 May 2022

Weer genoten van de lekkere sushi, smaakvol, niet te zout. gewoon heerlijk. bezorging rond de gewenste tijd lukt ook, super.

Gerda Janssen
1 May 2022

Zoals altijd heerlijk!!

Janine
30 April 2022
Priscilla Schreiber
30 April 2022
Wouter
29 April 2022

Pokebowl met kip smaakt super maar een uur en 20 min wachten op een bakje reist en wat groente is wel erg lang

Tim
29 April 2022

Vriendelijke bezorger. Netjes excuus omdat het ietsje langer duurde en ook wat extra gekregen, erg tevreden.

Jolanda
24 April 2022

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klaas
23 April 2022

Gewoon weer jammie!

Jeroen
22 April 2022

Niets anders dan complimenten. Beste sushi van Assen!

Margreet
22 April 2022

Weer heerlijk...deze keer ook patat erbij was lekker knapperig en nog goed warm. Toppie

Rawan
19 April 2022

Altijd netjes op afspraak komen! Sushi was lekker en grill lekker warm!

M
18 April 2022

Het eten was heerlijk. Naast de bestelde sushi kreeg ik ook extra sushi, dat is wel heel vriendelijk. Ik heb goed genoten!

Wierda
18 April 2022
Janine
16 April 2022

De beste sushi! Hier mag je me voor wakker maken haha. Jullie zijn echt goed bezig. Bezorging is prima qua tijd. Voor lekker eten moet je nou eenmaal langer wachten dan 5 minuten. Krijg vaak iets extra's bij mijn bestelling. Heerlijk. Wat een verwennerij. Dankjewel voor alle keren en gaan nog veel meer bestellingen volgen!

Marieke
16 April 2022
Petra van Kekerix
16 April 2022

Prima, heerlijk gegeten

Ingrid
16 April 2022
Aurora
15 April 2022

Altijd lekker en ik word ook nog vaak verwend doordat ze iets extra's aan de bestelling toevoegen

daisy en dennis
15 April 2022
Regtop
10 April 2022

Altijd supergoed ! En vriendelijk personeel !

Jose van der Meulen
10 April 2022

Stokjes er bij was wel handig geweest ;-) Verder was het heerlijk en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Prive
10 April 2022

Moest heel lang wachten. De keuze tijd via jullie eigen site was sneller dan. Zo snel mogelijk! En nog was het lang wachten tot het er was. Gebeld en zou kijken wat kon doen ( dat kwam uit jullie zelf)en krijg je 3 stukjes komkommer erbij als sorry voor lange wachten... we hadden toch iets anders verwacht helaas

Janne
7 April 2022

Pokebowl was zoals altijd weer heerlijk! Vriendelijke bezorger en aan mijn verzoek voor cola zero ipv gewone cola was voldaan dus dat was erg fijn. Bezorging was iets later dan aangegeven en een half uur nadat ik de mail ontvangen had dat de bezorger onderweg was.

Janine
7 April 2022

Heerlijke sushi. Snelle levering.

Lvdb
7 April 2022

Heerlijk. Zoals gewoonlijk!

Dijkstra
1 April 2022

Snelle bezorging en 2 extra sushi toegevoegd, zomaar 😊🤭

LV
1 April 2022

Bestelling niet compleet, wel goeie kwaliteit

Andrijana
31 March 2022

Super zo als altijd!

Henk
31 March 2022

Na eerdere goede ervaringen deze keer op zaterdagavond vroeg besteld. De app gaf aan dat 18 uur het vroegste bezorgmoment was, maar om ze iets meer tijd te geven gekozen voor 18.15. Dat bleek echter niet haalbaar, het eten kwam een half uur later. Volgende keer toch maar rekening mee houden. De kwaliteit was wel weer zoals gebruikelijk: zeer goed

Henk
29 March 2022

Na een snelle bezorging hebben we heerlijk gegeten.

Ralph
27 March 2022
Jolanda
26 March 2022
Stéphanie
26 March 2022

Sushi werd stipt op de afgesproken tijd afgeleverd. De sushi was heerlijk en vers zoals altijd. Een tijdje niet besteld en toch ondanks dat weer extra sushi gekregen. Dat voelt als een kleine waardering voor een vaste klant. Geweldig. Ik bestel nooit ergens anders sushi, want hier is het altijd heer-lijk! Lekkerste sushi van Assen!

D.R
25 March 2022

Heerlijke sushi met een gratis drankje. Er zat zelfs een bonus-sushi bij wat een feest. Bezorging ook netjes en correct gegaan.

Petra
22 March 2022

Supersnel nog warme rolls ontvangen en zomaar iets extra’s. Heel goede tent!

José & Melvin
22 March 2022

Was weer top!

Elise
21 March 2022
Chris
21 March 2022

Bestelling gehaald, stond klaar toen ik aankwam. Het was lekker.

Aafke
21 March 2022

Lekkere en verse pokebowls met krokante kip gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ralph
20 March 2022
Evert Remmelts
20 March 2022

Echt super goed!!!

Marjolein
20 March 2022

Het eten was een uur te laat. Dit gebeurd vaak! Moeten jullie echt iets aan doen. Als het druk is, pas dan aub de bezorgtijden aan. Dan weten mensen waar ze aan toe zijn. Sushi verder heel lekker. De sojaboontjes waren wat geel en droog

DD
19 March 2022

Altijd top kwaliteit

Margreet
18 March 2022

HEERLIJK....en weer precies op tijd! Top!

Ralph
14 March 2022

De lekkerste en meest verse sushi in Assen en omgeving. Snel bezorgd en vriendelijke bezorgers.

Maarten
14 March 2022

Keurig op tijd en erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José
12 March 2022

Snelle bezorging, goede kwaliteit eten, top!

Klaas van Houten
11 March 2022

De pokebowl was weer heerlijk

Nathalie
11 March 2022
Miriam
11 March 2022

Zeer tevreden! Eten is altijd heerlijk en vers!

Sanne
10 March 2022

Super snel bezorgd en weer heerlijk zoals gewoonlijk! Plus zelfs extra gekregen!

Demi
8 March 2022

Eten was oke maar wel jammer dat je een tijd aangeeft en het gewoon weg weer te laat is. Dame aan de deur bood netjes excuses aan. Maar dit gebeurt echt te vaak

FH
6 March 2022

Bij uitstek de beste sushi van Assen. De porties zijn groter dan bij de concurenten, de vis smaakt echt beter en de kwaliteit is algemeen top. Ben gek op sushi, ben een vaste klant hier met reden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DD
4 March 2022

Was weer heerlijk

D&D
2 March 2022

Altijd goed!

Gerda Janssen
28 February 2022

Als altijd heerlijk 👌🏻

Mariska
25 February 2022

Stelt nooit teleur!

José
25 February 2022

Goede kwaliteit eten, bezorger was iets later dan gevraagde tijd, maar geen probleem!

Pormes
24 February 2022

Was weer lekker!!

Annette
21 February 2022
Ingrid
20 February 2022
HBBSEBAS2022
19 February 2022

Zoals altijd weer heerlijke sushi gegeten, lekker vers, goede smaken, keurige bezorging, kortom, aanrader!

Chris
19 February 2022

Was iets vergeten bij online bestelling. Snel gebeld, werd super opgelost. Bezorging op tijd, al regende het behoorlijk.

José
19 February 2022
Wiilem
18 February 2022

Lekker man

Nonya
16 February 2022

Zoals altijd fantastisch. Beste sushi in Assen.

Dennis
15 February 2022

Altijd goed en snel :D

hc
15 February 2022
Antje
14 February 2022

Het eten was super lekker. Dit is ons to-go-to sushi adres. Verse producten, het juiste formaat en de combinaties, heerlijk! De bezorging was snel. En vandaag hadden we een extraatje, super lief. Dank je wel.

Mariëlle
14 February 2022
Ralph
14 February 2022

Supersnel bezorgd (20minuten) en alles heerlijk vers!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els
14 February 2022
José
13 February 2022

Was weer top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daisy en Dennis
11 February 2022
Anouk
10 February 2022
Petra
8 February 2022
Nonya
6 February 2022

Bezorging precies op tijd. Eten weer fantastisch!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José
5 February 2022

Wij bestellen hier graag, goede kwaliteit van het eten (o.a. heerlijke sushi bowl!) en prima (op tijd) bezorging. Ga zo door :)

Petra
4 February 2022

Kregen zomaar een rol extra!!

Lieke waalkens
3 February 2022
Dennis en Daisy
3 February 2022

Altijd goed :P

Arjan
1 February 2022

Al jaren de beste Sushi van Assen! Heerlijke zelfgemaakte wasabi en gember. Goed vers en veel vis.

Bastiaan
30 January 2022

Heerlijke sushi. Snelle en leuke levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ralph
30 January 2022

Snel bezorgd, heerlijke verse sushi en vriendelijke bezorgers. De beste sushi in Assen en omgeving!

De Vries
30 January 2022

Het was weer heerlijk.

Daisy
29 January 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Goeie sushi en pokebowl, snel bezorgd en extra's.

mike
29 January 2022

zoals altijd is het eten perfect, alleen 1,5 uur wachten op een je bestelling is niet echt plezierig

Lyn
26 January 2022
Rochtplein
25 January 2022
André Hooijer
25 January 2022

De lekkerste sushi uit Assen! Ik heb meerdere andere adressen geprobeerd, maar Ichiban blijft er met kop en schouders bovenuit steken

Jantine
24 January 2022

De sushi is altijd van dezelfde topkwaliteit en ik krijg regelmatig wat extra's. Ze lezen ook goed eventuele opmerkingen bij de bestelling en bezorging is tot dusver op tijd. Ze hebben helaas niet een box die mij past, maar het valt heel goed zelf te bepalen door los te bestellen. Echt een aanrader.

Patricia
24 January 2022

Top! Zelfs mensen kunnen overtuigen. Dat sushi van ichiban erg lekker is. Ze gaan het nu binnenkort ook een keer bestellen

Ralph
23 January 2022

Zoals altijd weer genoten van heerlijke, verse sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iavr
23 January 2022
Kooistra
22 January 2022

Lang moeten wachten op onze bestelling, (1,5 uur)gebeld werd gezegd dat het net klaar was, ik had het idee dat we vergeten waren, dat kan gebeuren maar zeg dit dan ook eerlijk. Eten was weer heerlijk!

Jeroen
22 January 2022

Heerlijk

Anoniem
22 January 2022

Altijd lekkere sushi. Helaas vond ik de bezorging laat, in de middag al een bestelling gemaakt op tijd en het was een half uur te laat.

Wouter Gelling
22 January 2022

Ondanks de vroege bestelling(middag), toch kans gezien 20 minuten te laat te bezorgen. Jammer. Kwaliteit en smaak waren prima.

Nathalie
21 January 2022

Heerlijk gegeten, vooral poke bowl was erg lekker!!!

Janine
20 January 2022

Altijd heerlijke sushi. Mijn favoriete bestel adres. Het is dat sushi niet goedkoop is maar anders zou ik elke dag bestellen haha!

Rene Lips
19 January 2022
DD
19 January 2022

Nice!

Sharon nijmeijer
19 January 2022

Bestelling te laat. Echter erg goede sushi

Em
17 January 2022

Snelle levering, kreeg drinken gratis erbij en er was zelfs extra sushi gegeven. Poke bowl en de sushi waren erg lekker!

Zoë
17 January 2022

Heerlijke, verse sushi en snel bezorgd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margreet
15 January 2022

Heerlijk eten en bezorging top op tijd!

Jose van der Meulen
14 January 2022
CSA
13 January 2022

Heel erg snel/op tijd, netjes verpakt, smakelijk, goede service van de bezorger, heel erg tevreden (was de eerste keer !), super !!!

Petra
10 January 2022

Super sushi! Je proeft dat het met liefde is gemaakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lex de Jong
10 January 2022

Prima gegeten, goede kwaliteit sushi (zoals altijd). De hoeveelheid wasabi is de laatste weken verminderd en voor ons te weinig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dijkstra
8 January 2022
Jolanda
8 January 2022
Dennis en Daisy
7 January 2022

Altijd top :D

Karin
7 January 2022

Wederom top.

Vonk
7 January 2022

Altijd vriendelijk, lekkere sushi voor een goede prijs en krijg meestal wat extra :)

Anniek
5 January 2022

Wel iets later bezorgd, maar verder weer helemaal lekker !

Vanderveen
3 January 2022

Lekkere sushi altijd mooi op tijd gratis blikje drinken erbij mmm

Stéphanie
3 January 2022

Lekker zoals altijd. De lekkerste (glutenvrije) sushi van Assen. Heerlijk!!!! Het is altijd vers en het wordt snel bezorgd. Ik hoop in de toekomst alleen op wat nieuwe ( en glutenvrije) sushi-varianten!

Kyona Hoogeveen
1 January 2021

Eten is altijd top. Bedankt voor de gratis extra sushi!

Margreet
31 December 2021

Super lekker...voor herhaling vatbaar!

Pauline
29 December 2021

Vlot bezorgd, lekker vers en veel keus voor vegetariërs.

Anja
28 December 2021
Li
28 December 2021

Slecht, rauw, laat, koud, niet compleet en dat al 4 x. Dit was onze laatste keer.

Lies
27 December 2021

Zoals altijd, heerlijke sushi!

L. Janssen
26 December 2021
Ernst Preusterink
26 December 2021

Gewoon TOP bezorging keurig volgens afspraak en alles super lekker en super vers.

Z.W.
25 December 2021
Familie
25 December 2021

Poke bowl van ichiban bestellen we graag. Erg lekker, groenterijk en ook nog eens gezond eten

Evert
24 December 2021

Wederom helemaal top!!!

Kirsten van Trigt
24 December 2021

Weer rond en gezond op de bank na wederom overheerlijke sushi van Ichiban

West
24 December 2021

Uitstekend! Op kerstavond op tijd geleverd, super!!!! Genoten, zoals altijd…..

Prins
23 December 2021

Dik 2 uur wachten zonder compensatie en matige sushi. Laatste keer

Josias
23 December 2021

Altijd goed!!

geert
20 December 2021

Blijft favoriet!! Heerlijk gegeten en opnieuw alles volgens afspraak!! Warme hapjes waren heet. Nu eens geen pakketjes gedaan maar losse dingetjes besteld. We blijven variëren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Randy Smink
19 December 2021

Altijd top-!

José
18 December 2021
Petra
17 December 2021

Duurde bijna twee uur voordat bestelling er was, maar dan heb je ook wat. Sushi beter dan in Japan!

Lies
17 December 2021

Zoals gewoonlijk, PERFECT! Altijd genieten ❤️

kwes
17 December 2021

16.45 besteld voor tijdstip 18.00 - bezorging 18.00 < tóp!

R.
14 December 2021
Annemarieke
12 December 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
12 December 2021

Lange wachttijd , en het warme gerecht was niet warm meer en weinig saus op de sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivar
11 December 2021

Lekkere grote sushi’s en snelle bezorging👌🏽

Monique Jongmans
11 December 2021

Het was weer heerlijk! En heel mooi gemaakt 😋

Ilsa Halbesma
10 December 2021

Goed verzorgd Juiste tijd klaar en heerlijk smikkelen

Stefan
9 December 2021
Natascha
8 December 2021

Het eten is uitstekend en de bezorgers zijn enthousiaste, vriendelijke jongelui. Ga zo door. In het dorp waar ik woon kon je al die jaren niet laten bezorgen... Nu wel

Rochtplein
6 December 2021
J J
5 December 2021

Lieve mensen, het werd klaargemaakt waar ik bij stond, en het was heerlijk.

Esther
4 December 2021

Heerlijke verse sushi

Evert
3 December 2021

Wederom voortreffelijk!!

Daisy
30 November 2021

Vaste klant en altijd supertevreden. Overheerlijke en verse sushi en bijna altijd wat extra's. Absoluut de beste van Assen!

Regtop
27 November 2021

Heel Goed eten vriendelijke eigenaar en personeel

Cynthia Veldmeijer
26 November 2021
Idris
25 November 2021

Altijd constante kwaliteit, zeer smakelijk! Fijne eigenaar en personeel

Melissa
24 November 2021

Het was echt heerlijk!

Lex
23 November 2021

Verkeerde bestelling ontvangen. Kort daarop stond er weer een medewerker voor de deur met excuses en de juiste bestelling en extras. Probleem naar tevredenheid opgelost. Kwaliteit zoals altijd uitstekend. Op naar de volgende bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RH
23 November 2021
Lianne
21 November 2021

Super snelle bezorging, hele vriendelijke bezorgers... Vaste klant blijven we zeker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim Hoekstra
20 November 2021

Heeeeerlijke sushi. Goede service en aardig personeel! Helemaal top

Janna
19 November 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi! Bezorger was erg vriendelijk en op tijd. De warme dingen waren nog goed warm en de sushi lekker vers. Enige opmerking zou zijn dat er heel veel sojasaus bij zit voor de hoeveelheid sushi, een optie om sojasaus bijv. niet/minder bij je bestelling te doen zou nog een aanrader zijn. 9 van de 10 keer blijft meer dan 3/4 van de zakjes over

Soraya
16 November 2021

Snelle levering en heerlijk eten!

Timmer
15 November 2021
Laura
14 November 2021
Harma Beukinga
14 November 2021
Nonya
14 November 2021

Alles was weer fantastisch!

Hoogeveen
13 November 2021
Dijkstra
12 November 2021

Heb meer dan een uur op mijn bestelling gewacht, de bezorger had blijkbaar moeite om ons huis te vinden, en dat is voor het eerst

A
12 November 2021
Albayrak
9 November 2021

Super

Marielle
6 November 2021

Heerlijk 🤤

Hoogeveen
5 November 2021
Wouter Lubbers
5 November 2021

Zoals altijd, heerlijk

Anne
5 November 2021

Weer genoten, heerlijk! En super snel! En… bedankt… :)

Stéphanie
2 November 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi, ook een vriendelijke bezorger. Ik heb gebeld met Ichiban om een vraag te stellen over een allergie bij een bepaald gerecht en meneer stond me heel vriendelijk te woord en leest dan altijd de ingrediënten voor. Heel prettig dat ze zo meedenken. Geweldige sushi en geweldige service!

D.
1 November 2021

Fijne sushi, goede kwaliteit, nette bezorging. Aanrader!

Petra
31 October 2021

Was weer heerlijk zoals altijd!!

Stéphanie
30 October 2021

Zoals altijd HEERLIJKE sushi. Zelfs weer sushi gratis gekregen, daar word ik stiekem gelukkig van. De sushi is vers, smaakvol en het wordt op tijd bezorgd. Ik hoop alleen dat er in de toekomst meer soorten sushi glutenvrij zullen zijn of glutenvrij gemaakt kunnen worden.

Caroline Brouwer
29 October 2021

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger. Handig dat ik een mail kreeg toen de bezorger onderweg was.

Jan Koekoek
29 October 2021

Eten was heel goed! Maar wel een half uur te laat.

DD
29 October 2021
Linda
28 October 2021

De beste in assen ! Deze keer zelfs wat extra's

Demi
26 October 2021

Eten was prima. Maar 1 dikke minpunt is dat ik nu al een aantal keer besteld heb en dat de bezorger GEEN HELM af doet aan de deur. Vind dit HEEL SLECHT je hoort bij klanten je gezicht te laten zien zodat zei weten wie er voor je deur staat. Vind dit erg asociaal en niet netjes

Bruins
26 October 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd (van tevoren tijd aangegeven).

Dennis en Daisy
26 October 2021

Was weer heerlijk :D

V.A
24 October 2021

Super hoor!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

AvK.
24 October 2021

Niks op aan te merken, was weer heerlijk!

Jose
23 October 2021
Anoniem
23 October 2021
S.
22 October 2021
Anke
21 October 2021
Feenstra
19 October 2021

Prima sushi. De nigiri ook veel vis in plaats van een dun stukje; top!

As
18 October 2021
Dennis en Daisy
18 October 2021

Altijd goed :D

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter
17 October 2021

wederom heerlijk gegeten

Jack
16 October 2021
M. Scholten
12 October 2021

prima voor elkaar en keurig op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berdien
10 October 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten! Nog nooit teleurgesteld door Ichiban. Aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Klaas
10 October 2021

Maki, gyoza, inktvisringen en gefrituurde garnalen met aardappel besteld. Maki was goed, maar de rest vonden wij niet vers. Het leek alsof het opgewarmd was.

Daisy
9 October 2021

Zoals altijd weer supertevreden. Ben vaste klant en krijg vaak wat extra's bij de bestelling, ook houden ze rekening met alle extra wensen. Absoluut de beste sushi van Assen!

Petra
8 October 2021

Deel bestelling van 3 x 8 sushi en portie sashimi was niet ingepakt bij bestelling. Meteen telefoontje van Ichiban: u mist een deel en we komen het nabezorgen. Al heel snel kwam de bestelling en er zaten nog 8 extra sushi's bij voor het ongemak!!! Super goede service. Verreweg de beste voor sushi in Assen!

RB
4 October 2021

Top!

Femke
4 October 2021

Sushi is erg lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Remco
4 October 2021

Wederom zoals altijd dik in orde!

Martine
4 October 2021
Daisy
2 October 2021

Wederom heerlijke sushi. Vaak wat extra's erbij en altijd bereid om aan extra wensen te voldoen. Zoals extra kruiden of bijvoorbeeld mango in de pokebowl.

R.
1 October 2021
Daisy
1 October 2021

Ik ben dol op de sushi en dan met name de pokebowl. De beste sushi van Assen! En ook vaak wat extra's bij de bestelling!

Incognito
30 September 2021

Incognito want we bestellen iets te vaak. Maar het is ook zo lekker 🤗

Stéphanie
28 September 2021

Vrijdag en zaterdag besteld. Beide dagen was de sushi op tijd geleverd en weer, zoals altijd, OVERHEERLIJK. Zaterdag kreeg ik weer extra sushi bij de bestelling. Dat is absoluut op gekomen, wat een verwennerij. Beste sushi van Assen!

José van der Meulen
26 September 2021

Zoals gewoonlijke heerlijke sushi, en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els
25 September 2021

Keurig op tijd. Er werd zelfs even gebeld dat ze 10 minuten eerder kwamen.

Daisy
20 September 2021

Best sushi in town!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
20 September 2021

Al een aantal malen een "Box I party set" besteld. Snelle levering en erg lekker!

Serena
20 September 2021

Heerlijk eten, Precies op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, gratis blikje fris+extra sushi! Kortom, Helemaal tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evert
19 September 2021

Wederom goed bereid en super snel bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nonya
19 September 2021

Precies op tijd bezorgd en de sushi weer heerlijk!

Linda
16 September 2021

Beste sushi! Bezorging top. Kwaliteit top Keuze top