Beoordelingen van Ichiban Assen

Recente recensies van Ichiban Assen

5 sterren na 617 reviews

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi! Bezorging top. Kwaliteit top Keuze top

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk. Het is de beste sushi van Assen. Geweldig dat ze zo goed omgaan met glutenvrij eten. Daarnaast word ik altijd heel gelukkig als je weer een paar stuks sushi extra krijgt. Tot snel, Ichiban!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekker en snel

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke sushi

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijk personeel en een extraatje gekregen:)

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was zoals altijd erg lekker en werd op tijd bezorgd. Gewoon weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar was lekker! Kreeg zelfs nog 3 maki komkommer er gratis bij. Erg leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi place in Assen en wijde omgeving. Kregen meerdere extra's, zomaar! Echt super! Hadden wel bij bestelling vermeld geen sojasaus en wasabi en 2x gember ipv 1, maar dat is voor de tweede keer niet doorgekomen. Klein aandachtspuntje

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje laat maar voor de rest super lekker en wat extra gekregen hihi super blij

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond top gegeten Vers ! Heerlijke smaken! Veel keuze! En top service. Beste sushi hier 😇

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super tevreden. De pokebowl is fantastisch! Dit is naar mijn idee de beste sushi in de stad!

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig en altijd zeer tevreden. Vooral de pokebowl zalm vind ik heerlijk. De beste kwaliteit in Assen en voor een goede prijs!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet wat er in de pokebowl zat iets van tofu ofzo, was in ieder geval niet zoals ik gewend ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zoals altijd!

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd vers en lekker.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas merk ik dat de laatste tijd de kwaliteit van het eten wat achteruit gaat ten opzichte van eerder. De loempia's en de gyoza waren bij elkaar in gegooid waardoor de loempia's soppig waren.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Keurig verzorgd en met allergieën werd netjes rekening gehouden.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk !!!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Goed geholpen.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en een snelle bezorging!

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk en lekker snel. Toppers!

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk!

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging Lekkere pokebowl en ook niet weinig

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima sushi

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte bezorging. Heerlijk gegeten.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrr zoals gewoonlijk

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en vriendelijke bezorger. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk zoals altijd

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top als altijd! Ichiban is de beste Sushi tent in Assen en wijde omgeving!

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en perfect op de afgesproken tijd gebracht

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten zoals altijd en bedankt voor de extraatjes ;)

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Vers en op tijd geleverd. Beste sushi!

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, erg lekker De bezorging liet heel lang op zich wachten!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk....heb weer genoten

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer erg lekkerrr :D

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en warme hapjes waren weer fantastisch. Bezorging precies op tijd en alles zag er keurig uit. Wat een fantastische service and nogmaals, beste sushi in Assen!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed op tijd bezorgd

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten. Bezorging kwam op aangegeven tijd. Ik ga hier zeker vaker bestellen :)

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk (zoals altijd) en snelle bezorging zelfs op een drukke vrijdagavond. Top!

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van Ichiban blijft mijn favoriet in Assen. Soms is de bezorgtijd wat aan de lange kant maar dat is het waard. Ik heb wel eens uitstapjes gemaakt naar andere sushi-aanbieders en kom telkens weer terug bij Ichiban.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl kip gegeten! Goede kwaliteit en op tijd bezorgd

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk en goede kwaliteit, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top En super lekker Aanpassingen mogelijk Bezorging ruim op tijd Nieuwe vaste klant

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt langer dan een uur. Om 17:45 besteld om 19:10 pas geleverd!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en bezorging precies zoals afgesproken

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede service

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en zalig!!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en het eten was weer prima!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Netjes verpakt, compleet en op tijd bezorgd. Fijn dat ze in ieder geval 1 dag per week in Smilde bezorgen.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi! Bezorger was keurig op tijd en erg vriendelijk. Mijn vaste stek voor sushi en pokebowls!

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten !

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Veel keuze en goede combi setjes om te bestellen. Fijne bezorging en een vriendelijke bezorger. Enorme aanrader!

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes geleverd, erg lekker!

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi was droog, niet vers leek het wel. De rest prima.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Eten was weer fantastisch.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,echt lekker en veel sojasaus

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel en lekker 😋

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een uur te vroeg. Al eerder een keer gemerkt dat de bestelbon niet goed gelezen wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd👌🏼

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer sushi deze week. Altijd lekker en vers. Het duurde niet lang. Heb wederom gratis maki’s gekregen en dat wordt enorm gewaardeerd. Dank daarvoor!

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zo’n fan van dit restaurant. Meerdere malen contact gehad in verband met m’n glutenallergie en ze staan me altijd netjes te woord. Lezen ingrediënten voor en nemen de allergie serieus. Sushi is vers en smaakt altijd heerlijk. Heel blij mee! Dank!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, snel en superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi wauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Poke Bowl vers, lekker en meer dan genoeg! En een snelle bezorging

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekkere sushi van Ichiban gehad. Merkbaar vers en goede verhouding rijst vs. vis/groente. Sashimi van zalm ook mooie stukken. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door het alcohol proef ik de vis niet meer

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar verwachting geen twee bezorgers wel twee keer bezorg kosten betaalt

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed en bestelling klopte. Kreeg zelfs nog 2 stuks sushi’s gratis erbij! Erg attent!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk en keurig op tijd en heel vriendelijke bezorgers...toppie

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 15 minuten te vroeg. Gelukkig waren we thuis. Had ook anders kunnen zijn.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde dik 1,5 uur voordat ik eindelijk mijn eten had

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, de kwaliteit van de sushi was goed. Voor herhaling vatbaar.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Assen!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Samen met onze buren gegeten. Voor mijn man de eerste keer sushi. Hij vond het lekker. Gelukkig. Nu kan ik het vaker bestellen.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, prachtig uitziende en smaakvolle sushi! Aanrader! Groetjes Idris en Maya

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie sushi en warme hapjes warm nog heet. Precies op tijd bezorgd. Echt een aanrader! Dit is zonder twijfel de beste sushi in Assen.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze kleindochters genieten van twee sushiboxen. Snelle bezorging en een gratis drankje. Echt aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was grotendeels weer erg lekker. Helaas was de tonijn van de Sashimi mix niet vers. Had een sterke vislucht. Dit zijn wij niet gewend. Jammer! Liever hadden wij dan een alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijk gegeten

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer ruim op tijd besteld en veel te laat geleverd. Als je dan belt hoe het zit met de bestelling zijn ze er net mee bezig (20 minuten nadat het eigenlijk al bij je had moeten zijn).....niet OK.!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel erg lekker. Op tijd klaar en hele vriendelijke bediening. Kreeg zelfs zoals wel vaker een extra sushi! Voor mij een half uur rijden, maar heb het er voor over!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we sushi bestellen. Doen we dat natuurlijk bij ichiban. Normaal altijd super tevreden. Alleen gisteren viel het tegen. De garnaal nigiri waren net rubber. En ook de nigiri tonijn waren niet lekker. Hele rare apparte smaak. De rest was zoals we gewend zijn.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 3u moeten wachten op bestelling. 18.15 u besteld 21.05u werd het bezorgd. Dit was niet de eerste keer dat we zo lang moesten wachten. Gebeld na 1.45u wachten, gezegd werd over 45min is de bestelling er. Duurde dus nog 1u en 15min. Geen compensatie gekregen. Reden voor ons om niet meer te bestellen.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar we hebben hier 3 uur op moeten wachten! Heel vervelend dat ichiban van tevoren niet aangeeft dat de wachttijd zo enorm lang is! We kregen wel wat extra sushi ivm de wachttijd. Dit is niet de eerste keer dat wij zo lang moeten wachten. Wel de laatste keer dat we hier bestellen.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet verder zoeken, dit is DE beste sushi in Assen en omstreken. De kwaliteit is superieur en de service is ook prima. Het enige verbeterpunt vind ik dat de bezorgkosten er wel af mogen boven een bepaald bedrag, laten we zeggen €50,-

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima als altijd. Het was waarschijnlijk erg druk, en het duurde meer dan een uur voor het eten bezorgd werd. Jammer dat we na een half uur een mail kregen dat het eten onderweg was en het daarna nog meer dan 45 minuten duurde voor het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calamares smakeloos, te veel deeg, melig van smaak, niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal super. De chef had voor moederdag extra portie Ebi tempura maki erbij gedaan. Veel te gek! Maar wel enorm gewaardeerd, natuurlijk. Wij zijn vaste klant en blijven dat! Beste sushi in Assen eo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Het duurde wel bijna twee uur, maar bezorger bood excuses aan en ik zag er twee extra stuks sushi bijzitten. Heel netjes en wordt zeer gewaardeerd!!!! Volgende keer bestel ik gewoon weer hier, altijd lekker en houden goed rekening met allergie.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Een aanrader.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling snel bezorgd. het eten was heel lekker! zelfs nog extra gekregen. bedankt!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet helemaal correct, een verkeerde roll ontvangen. Desalniettemin erg lekker gegeten.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!! Het was weer super vers en super lekker.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 45 min te laat bezorgt

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en goed

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb een pokebowl besteld, lekker maar erg weinig in verhouding wat je er voor betaald.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, alles wat warm moest zijn ook echt super warm. Flinke bak edame boontjes.. heeerlijke sushi. Genoten!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten. Deze keer Poke Bowl besteld, maar we bestellen meestal sushi. In vergelijking met andere aanbieders is Ichiban erg snel met bezorgen en de kwaliteit is goed!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling was perfect op het afgesproken moment hier.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, snelle service.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en andere producten. Verse producten worden afgeleverd. Snel klaar, genoeg parkeergelegenheid. Bestellen via eigen website. Aanrader.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk, zoals altijd. Goed glutenvrij bereid, nog nooit ziek geweest. Vandaag was het er zelfs binnen 20-30 min.. Super!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op afgespoken tijd ... eten zoals altijd goed

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk! Goed gevuld en met lekkere verse ingrediënten. De sushi viel soms een beetje uit elkaar bij het oppakken, maar was desondanks prima met stokjes te eten. Bezorging was super vlot door een vriendelijke bezorger!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer genieten! 🥰

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer lekker. Het was op tijd klaar. We zijn ook zeer tevreden over de service van het vriendelijke personeel. Tot de volgende keer!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld met de vraag of het een probleem was als de bestelling een kwartier eerder kwam. Geen probleem, en de bestelling v kwam precies op tijd. En net als altijd weer heerlijk gegeten.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en fijn snel bezorgd!😀

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk elke keer weer!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Twee weken geleden lang moeten wachten op de sushi, vandaag was het heel snel! Top.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurige bezorging, heerlijk gegeten.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in Assen!! Goede service en altijd op tijd!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verfijnde smaak en heerlijk vers. We hebben erg genoten van onze sushi box

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gewoon

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service, snel & optijd (eigenlijk nog dicht, maar omdat we de sushi mee wilde nemen hebben ze het speciaal optijd klaargemaakt voor ons!! En superlekker altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super vers en erg smakelijk. Lekkerste sushi die er is!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Vers en smaakvol

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt prima, jammer alleen dat ik er anderhalf uur op moest wachten!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets aan de late kant, wel prima gecompenseerd. Eten was erg lekker en vers.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snel bezorgd. Mijn favoriet

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere sushi en bijgerechten, en ook altijd super vriendelijk! Zeker een aanrader.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Strak op tijd is de bestelling geleverd. Super vers super lekker. Best Sushi in Town!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Black Dragon roll is misschien wel mijn nieuwe favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Sushi in de omgeving!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd! box E en poke wakame besteld zalm miste wat smaak, rest zoals altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en geweldige service ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd! Top!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en dit keer super snel bezorgd!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgt

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snelle levering

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld, de Sushi is goed en lekker. Zeker een aanrader.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam goed op tijd en was erg lekker

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, prima sushi. Mijn kleindochters kiezen de sushiboxen, smullen. Ze zijn er gek op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde eventjes, maar het was het wachten meer dan waard!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en exact op de afgesproken tijd bezorgd.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op tijd klaar en veel belangrijker het was heerlijk van smaak en goed op temperatuur. Dit gaan we vaker doen! Bedankt voor de goede service!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, vers en heerlijk smakende poke-bowls

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch lekker. Ik had de Black Dragon Roll besteld. Mijn dochter van 8 jaar had pannenkoeken als avondeten en wilde wel een stukje proeven. "Mama, nu snap ik dat jij zo dol bent op sushi. Volgende keer wil ik ook een hele portie voor mezelf!"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi was als altijd uitstekend. Bezorging pas 2.5 uur na bestelling.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Bezorging was ook goed. Alleen vind ik het wel tamelijk teleurstellend dat ik 2,5 heb moeten wachten op mijn eten. Ik snap dat het soms druk kan zijn maar zonder enige waarschuwing of wat dan ook is 2,5 uur gewoon asociaal.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, alles goed op smaak, goede kwaliteit. Op tijd klaar (ik mocht het al een half uur na opening ophalen). En personeel is altijd erg vriendelijk.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, net als altijd. En super snel deze keer!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een erg snelle bezorging!! Heel tevreden

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn (sashimi) was waarschijnlijk niet meer vers en er zat een naar luchtje aan.. Deze hebben we toch geproefd, maar daarna weg gegooid. De rest was lekker! Maar door de tonijn hebben we minder genoten dan we normaal zouden doen. Jammer! Bezorging was goed.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi met kip vond ik zelf wat te droog. Betreft de poked boll, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als van ouds, vers en smakelijk. Op tijd bezorgd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel bezorgd! Wij gaan weer bestellen!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Elke keer weer genieten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer ditmaal, maar smaakte er niet minder om!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat maar druk op vrijdagavond denk ik. Het was heerlijk, dus het wachten waard!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd, lekker vers, royaal (gratis) saus en genoeg keuze voor vegetariërs. Aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi weer en super snelle bezorging! Dubbele 10.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels twee keer (glutenvrije) sushi besteld. Van te voren contact opgenomen met Ichiban en er werd aangegeven dat ze zorgvuldig met de glutenvrije sushi omgaan, maar dat ze kruisbesmetting niet kunnen uitsluiten. Dat vind ik erg begrijpelijk, maar dat ze de moeite nemen om hier op te letten vind ik dan ook fantastisch. De sushi smaakt heerlijk en de service is ook goed. Kortom, ik zal hier vaker gaan bestellen!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. (20 minuten te vroeg) De warme gerechten waren nog heerlijk warm. De bowls waren weer heerlijk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Heerlijk gegeten! Voldoet volledig aan de verwachting van de bestelling.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, ook sper snel! Heeft goed gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, arriveerde de bestelling precies op tijd. Het eten was ook weer fantastisch.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer tevreden zoals gewoonlijk. Vond het alleen jammer dat het extra bakje gember dat ik had bij besteld maar voor een kwart gevuld was. Voor de rest een dikke voldoende.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zeer goed van temperatuur. Vlotte bezorging. Echt een aanrader.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we gaan zeker nog eens weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en altijd lekker!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Geen problemen gehad met bezorging. 1 klein ding is dat mijn bestelling niet compleet was, heb iets van 12 keer geprobeerd te bellen maar werd telkens niet opgenomen. Was waarschijnlijk door de drukte, maar was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde pokebowl voldeed aan onze verwachtingen en was heerlijk. Werd keurig op de aangegeven tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aiii, een uitglijder van ichiban. Kwaliteit is prima als altijd, maar 2uur en 15 min levertijd is ook voor een vrijdag wel erg lang.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle levertijd 👌

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de sushi! Altijd heerlijke verse sushi en klantvriendelijke medewerkers! Favoriete restaurant!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi, Wakame en Sashimi waren qua smaak prima. De sushi met mango lag bij levering uit elkaar. Mijn aanname is dat dit mogelijk is gebeurd door de bezorging van het product op een scooter/brommer. Net als mijn vorige post....... prima en los v h feit dat de sushi gebroken was (kan eens gebeuren) bestel ik hier wederom opnieuw.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, waarschijnlijk was het druk want het werd laat bezorgd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en een snelle bezorging!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het blikje cola werd niet meegeleverd

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt top! Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar:)

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd volgens afspraak. De sushi en wakame waren erg smaakvol. De sashimi van tonijn had iets vetter mogen zijn. Portie was wel ruim in orde. De meegeleverde stokjes, soja saus en wasabi maken het geheel keurig af. Ga ik hier weer bestellen. Jazeker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Alleen jammer dat we er 2 uur op moesten wachten. We hadden aangeklikt zo snel mogelijk bezorgen en als 2 uur zo snel mogelijk was. Want je kon ook om 19:00 uur bezorgen maar het werd nu pas om 19:35 uur bezorgd terwijl we om 17:45 hadden besteld. Toch een minpuntje. Maar de bezorger was heel vriendelijk en het eten was heerlijk! Dus komen zeker nog een keer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heel lekker vooral de zalm was zeer lekker en de levering was keurig op tijd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele goede smaken, wel zijn sommige stukken vrij groot.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Dit keer hebben jullie netjes binnen 3 kwartier bezorgd en het eten is perfect!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beter gewend, de sushi was wat nattig. Normaal wel heel goed.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en verse sushi. Levering is altijd netjes. Wij bestellen altijd bij Ichiban omdat ze niet zuinig doen met het samenstellen van hun nigiri en andere sushi. Wij houden van grote en goed gevulde sushi. Zeker een aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk heerlijk eten en een goede service. Er was een onderdeel van de bestelling vergeten mee te geven. Voordat wij er thuis achter kwamen stond er een tweede brommer voor de deur om dit alsnog te leveren. Super service!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, stipt op tijd. Loempias waron nog lekker warm. Sushi was erg lekker!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam precies op tijd, was heerlijk

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer zalig! Wij zijn dol op de pokebowls. Tip voor het bedrijf: de ontvangstruimte (voor afhalers) ziet er rommelig uit. Mensen die nog nooit geweest zijn lopen misschien zo de deur weer uit. En dat zou jammer zijn want nogmaals: heerlijk eten!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker en mooie kwaliteit!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd geleverd!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste gyozas ooit gegeten!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijke kwaliteit!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Helaas wat langer dan gebruikelijk moeten wachten, 1u 45min.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bijgerechten! Bijgerechten waren nog super warm, echt top! Hele snelle bezorging. We zijn echt fan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... het was weer fantastisch! Heerlijk genoten van jullie voortreffelijke sushi

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend! Heerlijk gegeten. Bezorging was veel later dan afgesproken. Dat was jammer .

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk net als altijd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even lekker als altijd, goede service, altijd netjes op tijd.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi magisch lekker! Deze kok is een tovenaar!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tweede keer, na prima eerste ervaring. bezorging duurde iets langer dan verwacht maar de kwaliteit was zeker het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaalgesproken zijn we ontzettend tevreden over de lekkere en verse sushi. Deze keer waren we minder tevreden, de rijst van de maki was een beetje droog en de nori was taai. Hopelijk volgende keer weer de oude kwaliteit.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat makkelijk, je krijgt een berichtje als de bezorger onderweg is en kort na afgesproken tijd, was hij er ook. Prima, verzorgd, goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt super lekker maar het bezorgen een ramp bijna 2 uur moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super, ze belden netjes of ze het eten wat eerder mochten brengen. Geen probleem. Vriendelijke bezorgster. Eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik een pokébowl heb besteld. Zeker niet teleurgesteld. Het was heerlijk en ik heb nog genoeg over voor de volgende dag.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 40 minuten wachten op 12 stukjes sushi. Dit vinden wij veel te lang. Telefonisch contact opgenomen na een uur waarbij er direct in de verdediging geschoten werd omdat het zo druk is op feestdagen. Waarom wordt dit niet aangeven op de site bij het kiezen van een wachttijd? Of even netjes opgebeld of gemaild dat het veel langer kan duren. Service slecht: word niets met klacht over lang wachten gedaan. De sushi zelf was goed bereid, maar het zo lang wachten niet waard. Daarom zouden wij het niet aanraden bij anderen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Netjes en op tijd bezorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote complimenten, op oudejaarsavond precies op tijd met een grote glimlach mijm sushi bezorgt gekregen. Heerlijke super verse sushi, se rijst was nog lauw. Ik had zelf een fout in mijn bestelling ontdekt nadat ik de bevestiging in de mail kreeg. Gebeld en zonder problemen kon ik hem aanpassen. Ik heb vaker bij hun besteld en zal dat ook zeker nog vaker doen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk heerlijk vers, ondanks oudjaarsavond redelijk op tijd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en service!! We bestellen geregeld iets en er is nog nooit iets fout gegaan. Af en toe krijgen we er zelfs iets extra's bij.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super ebi maki met goede crunche. Super frisse zeewier salade. Lekker hoor

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd!! Perfect!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk eten. Ik raad dit restaurant bij iedereen aan!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig ! Altijd lekker en vers. Zonder twijfel een aanrader

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee prima boxes, snelle bezorging en mooi op tijd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd, en mooi op tijd bezorgd! Tot de volgende x

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben en blijf grote Fan van de versheid en kwaliteit van de sushi van Ichiban. Het was weer heerlijk, dank!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk gegeten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrr

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en klantvriendelijke medewerkers!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 🥳🥳🤩

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers bereid. Fijne eigenaar!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal te gek. Alles opgemaakt op een grote schaal zoals ik had gevraagd. Echt mooi.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste !

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, geweldige salade. Zou dit elke dag kunnen eten. Snelle bezorging

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top heerlijk gegeten👍

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi..goed verpakt . wij hadden de box van 36stuks...voldoende voor 2 personen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd. Jammer dat er bij ons niet meer wordt bezorgd, maar als we bestellen om op te halen, dan hoeven we nooit lang te wachten.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie edamame, kip pokebowl is altijd super & natuurlijk ook de ebi sushi

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi waren erg lekker, ik merk dat laatste aantal bestellingen steeds langer op moeten wachten. 1x bijna een uur , 2x meer dan een uur en de laatste was 1,5 uur op het eten moesten wachten. Het zou fijn zijn om na dat bestelling geplaatst en merkt u dat langer tijd nodig een berichtje sturen. Het valt mij op als ik naar ichiban bel en in 10 minuten word bezorgd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer voortreffelijk. En gezien de wachttijd , vinden dat meer mensen

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, een aanrader (ook voor vegetariërs!) Keurig op tijd gebracht, door een vriendelijke jongedame. Soep was heet, sushi koud; precies zoals het hoort.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was super lekker en bezorging erg snel en netjes.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle bezorging!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokebowls zijn overheerlijk.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en super lekker en het ziet er ook nog eens geweldig uit, voor mij het beste adres voor sushi in Assen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week nog meer dan 2 uur te laat, nu naar dik half uur binnen. Was weer heerlijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima, alleen de gratis frisdrank ontbrak.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk 👌

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk! ❤️

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het even was lekker en goed

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Snel geleverd en heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam helaas pas na 2 uur, al deed dit niet af aan de heerlijke smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima. Warme gerechten niet meer super warm.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top bij jullie

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een dikke 10 zowel de sushi als de bezorging!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls en ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! Werd supervers aangeleverd en de bezorger was ontzettend vriendelijk. Dit was de tweede keer dat ik bij ichiban bestelde maar zeker niet de laatste!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klokslag 5 uur voor de deur, vriendelijke bezorger. Ontzettend lekker en vers eten, we bestellen snel weer eens.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel even moeten wachten maar het eten was heerlijk en warme hapjes waren zeer warm geleverd. Top

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de sushi tijdens een gezellige avond thuis. Het was heerlijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer goed geregeld! Supervlotte bezorging van de allerlekkerste pokebowls in Assen en omgeving :)

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets later door de drukte, maar met een perfecte service opgelost! Eten blijft uitstekend

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi, goeie service. Voor herhaling vatbaar

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk een terugkomend iets voor ons voor de vrijdag. De Pokebowl Echt een aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer bijna een uur wachten...., maar het eten is prima

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi & Top service!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken snelle service en heerlijke sushi. Gisteren na 1,5 uur gebeld en te horen gekregen dat het nog een uur duurde. Geen sorry of excuses. Bestelling hierop geannuleerd. Ik hoop dat de beloofde bevestiging van de annulering en terugbetaling zonder herinnering komt.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker en de kwaliteit is altijd goed, maar de laatste paar weken is de nodige tijd helaas te onredelijk. Bij de laatste drie bestellingen heb ik anderhalf a twee uur moeten wachten voordat de bezorger voor de deur stond. Via Thuisbezorg(app) update de nodige tijd niet goed en via de eigen website krijg je helemaal geen indicatie dus je hebt niks om rekening mee te houden. Als er via de site iets als een indicatie zou komen hoelang er ongeveer gewacht dient te worden voordat je bestelt, zou ik het prima gevonden hebben. Dan weet ik waar ik aan toe ben, nu voelt het onredelijk omdat ik (net als ieder ander gok ik) normale tijden verwacht. Beknopt: ~2 uur moeten wachten op je eten is het simpelweg niet waard, ook niet voor de kwaliteit die ze hier leveren.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos 2 uur wachten en zelf er achteraan bellen om vervolgens nog een uur moeten wachten! 0 medewerking.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 2 uur moeten wachten op ons eten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter werd het altijd super snel bezorgd en ik begrijp dat het soms langer kan duren, alle respect voor. Maar als we na 1,5 uur wachten is bellen hoe lang het nog duurt en wij vervolgens te horen krijgen dat het nog een uur gaat duren, gaat dit mij te ver. 2,5 uur wachten en er zelf achteraan kan echt niet. Had dan op zijn minst gebeld. En dat is jammer want de sushi is uitstekend! Eind oordeel bestelling geannuleerd en noodgedwongen naar de mac.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zoals altijd!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snap dat het druk was. Maar ik heb 2 uur gewacht op mijn bestelling en ben niet van plan om dat weer te doen

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mocht iets sneller.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede formaat, mooi compact en vers. In deze tijden kunnen we niet uit eten maar ichiban is een top alternatief. De keren dat ik heb besteld waren ze mooi op tijd op 1x na maar dat lieten ze telefonisch netjes ruim van te voren weten. Een aanrader dus!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er heel snel, prima prijs kwaliteit verhouding.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Goede website. kwaliteit eten echt top. super vers en lekker.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd. Prima kwaliteit.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Nu al een paar keer besteld bij ichiban. Kwaliteit is goed. Fijn dat ze ook bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er niet meer wordt bezorgd in Smilde.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Goede kwaliteit, heerlijke smaak, meer dan genoeg. Echt een aanrader! Tip: na het bestellen aangeven hoe lang de bezorgtijd is. Zo snel mogelijk was 40 min..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De sushi was erg lekker en de bezorging was keurig, zelfs nog voor de afgesproken tijd.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het helaas niet zo lekker deze keer. De kippendijen waren niet goed gaar, heb het niet opgegeten. De sushi vond ik ook matig, niet 100% vers, de vellen waren ook taai. Jammer! Bezorging was prima en snel.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is the first time I had a bad experience. Waited 2 hours for my order and when I called to ask what was going on I was brushed off and told they were busy.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op het eten, maar wel van goede kwaliteit.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kan volgens ons niet beter!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en top service

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch!!!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle en prettige bezorging.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede vlotte service en heerlijke kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen eens in de zoveel tijd bij Ichiban. Afgelopen week op negatieve manier verrast. De doos met salade zat half geopend in de tas en de inhoud lag door de tas heen. We hadden honger, dus alsnog opgegeten. Maar dit was even minder. Zo ben ik het niet gewend.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, complimenten

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Het duurde ongeveer een uur voordat het thuis was bezorgd. Dit was wel erg lang wachten.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi in Assen! De bestellingen kloppen altijd , de smaken zijn verfijnd. Aardig personeel.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging er iets mis met mijn bestelling. Mijn Ebi Maki was vervangen door zalm/mango. Voor de rest prima in orde.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goede kwaliteit.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke duim weer! Zowel voor de sushi als voor de bezorger.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat is dit een top-gozer die alles zelf maakt en super vers! Ik raad het iedereen aan!!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd 😋

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakt het weer goed! Wel eens erg lange bezorgtijd gehad, zal wel met drukte te maken hebben gehad. Hebben daardoor ook wel eens na het bellen extra’s gehad bij de bestelling. Laatste bestellingen werden erg snel bezorgd. Omdat het ons goed smaakt geen redenen om ergens anders te bestellen. En erg leuk dat je korting voor de volgende bestelling kan verdienen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en snel bezorgd!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En keurig op tijd geleverd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, echt heerlijk gegeten! Lekker eten en snelle bezorging

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals als altijd!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En weer 10 minuten eerder.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima op tijd. Sushi heerlijk! Warme gerechten waren al iets afgekoeld

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘s Middags al besteld voor ‘s avonds en het was keurig op tijd! Heeeerlijke sushi en alle warme gerechten waren écht warm!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging in een buitendorp. Gaan we zeker nog eens doen

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super klantvriendelijk en zalige sushi. Heel vers. Vanaf het begin al vaste klant en de eigenaar weet altijd precies wat we lekker vinden. Aanrader.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald. Makkelijk via de website te bestellen en de sushi is heerlijk. Absolute aanrader!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en netjes op afspraak geleverd. Het eten smaakte heerlijk en het was mooi opgemaakt. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en snel bezorgd alleen dit is nu al de derde keer dat we het frisdrank niet krijgen dat is toch wel vervelend

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heel erg lekker Dankjewel en zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch. Ik had per ongeluk een verkeerd adres doorgegeven. De bezorger belde en was alsnog super snel op het juiste adres. Heel erg bedankt! En excuses voor de verwarring. Heerlijke sushi, een dikke 10 weer.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, fantastische sushi. Heel vers en smaakvol. Nette bezorging, altijd op tijd, goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi, snel gebracht en geweldige service!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenwoordig zeer tevreden. Bezorging is een stuk sneller !

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !! Zoals gewend. Top!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd. Misschien kunnen de losse rijsthapjes ook per 3 of 4

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten niet zo warm afgeleverd wordt, want het is verder heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de bezorging tegenwoordig. De sushi is altijd lekker!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk vooral de tigerrol is top

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker weer, heel vers en de bezorging was weer op tijd, geweldig! Dikke 10.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel thuis bezorgd. Erg blij dat het zo makkelijk kon.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vaak besteld bij ichiban omdat het erg goeie sushi is. Het duurt alleen ALTIJD heel erg lang tot het wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en telefonisch contact toen de bezorger onderweg was, om dit kenbaar te maken. Goede kwaliteit eten met ruim gebruik van visproducten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte verse en zalige sushi, bestelling keurig verzorgd en op tijd bezorgd!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en fijne service! Bij mijn eerste bestelling was iets misgegaan, de dag erna werd ik persoonlijk opgebeld en werd het super opgelost. We bestellen hier zeker vaker! :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snelle levering, heerlijke sushi! Verzorgd, met aandacht gemaakt!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. De wachttijd is soms absurd. Laatste keer 2 1/2 uur gewacht na bestellen. Voor een pokebowl. Dan is alleen zeggen; " het is erg druk" niet afdoende. Bezorgers zijn allemaal even vriendelijk en correct.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de mooie en duidelijke website hebben we de bestelling geplaatst. De bestelling werd precies op tijd bezorgd. Wat warm moest zijn was warm. Het was compleet en erg lekker. We zullen zeker vaker bestellen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele klantvriendelijke mensen, Goede service en zeker ook lekkere sushi!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en levering

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel geleverd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig,de bezorging was keurig op tijd (zelfs iets te vroeg ;-). Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed op temperatuur en smaakte uitstekend nadat vriendelijke bezorger het netjes op contactloze manier kwam bezorgen. Helaas ruim anderhalf uur moeten wachten op een bestelling met "z.s.m. bezorging". die al online betaald was, daarom negatieve beoordeling over bezorging.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar pas na 1,5 uur bezorgd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige echte sushi afhaal/bezorging in Assen. Ze maken een heerlijk sushi gerechten. Een klantvriendelijke in omgaan. De sushi gerechten zijn netjes binnen 3 kwartier vers bezorgd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had eten besteld met bezorgtijd 18.15 Het was er al om 17.15. Deze keer niet erg maar kan me voorstellen dat je soms op aangegeven tijd wil eten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van sushi is uitstekend. Levering tot aan de voordeur. Service is uitstekend. Na foute levering alsnog het juiste ontvangen. Eet smakelijk!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, constante kwaliteit, vriendelijke eigenaar Jay en zijn personeel zorgen er voor dat je smaakpapillen niets te kort komen!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wéér geweldig :). En het is precies op tijd bezorgd. Complimenten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en echt vers

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:50 besteld en pas om 21:00 eten ontvangen. Verder kwaliteit erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd! Op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was incompleet, na een belletje was het ontbrekende gedeelte van de bestelling bezorgd. Er zaten zelf 6 extra sushi stukjes bij.... dit werd gewaardeerd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, kost wat maar dan heb je ook wat, bestelling en afhalen top geregeld

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3x besteld en keurig op tijd bezorgd. Sushi is vers en smaakt goed! Ook de warme hapjes zijn nog lekker knapperig en goed op temperatuur. Zeker een aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genieten..........heerlijk........

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed, maar niet zo goed dat het echt 2 uur en een kwartier wachttijd rechtvaardigd! Bovendien was deze wachttijd nergens op de ichiban site vermeld. Toen ik na een uur wachten eens ging bellen wanneer ik de bestelling kon verwachten, en ik nog een uur wachten wel erg lang vond, gaf de telefonist aan dat de meeste mensen even vantevoren bellen hoe lang de wachttijd is, gezien dit nogmaals nergens vermeld stond tijdens het bestelproces, vind ik dit een kwalijke zaak. Graag een wachttijd indicatie toevoegen aan de site of vermelden eerst telefonisch contact op te nemen om een accurate wachttijd te krijgen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een vaste klant, maar heb afgelopen zaterdag 2,5 uur moeten wachten op het eten!! Na 1,5 uur heb ik maar gebeld of de bestelling wel goed was doorgekomen. Excuses en vroegen mij om begrip vanwege de drukte. Maar 2,5 uur? Zonder iets extra's, kleine tegemoetkoming...niks! Schandalig, maakt mij aan het denken of ik de volgende keer nog wel bestel. Geen belletje dat het druk is, want dan hadden mijn zoontje en ik elders besteld. Na 2,5 uur kan je begrijpen dat wij echt honger hadden.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar dit was de eerste keer dat de bezorging moeizaam ging. We hadden om half 6 bezorging gereserveerd, het werd om iets voor 6 pas bezorgd. Kan gebeuren, eerder werd er nog even gebeld dat er vertraging was. Helaas bleek ook niet alles bezorgd. Kan ook gebeuren en werd wel snel hersteld gelukkig. Dus voor de keer helaas niet zo tevreden over bezorging, normaal is het beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Altijd lekker en vers bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goeie sushi en warme hapjes. Voor al de 2 dragon rolls zijn hier favoriet. Alleen jammer dat je vaak nog 10-15 minuten extra moet wachten tot alles echt klaar is. Verder alles super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en kwaliteit. Altijd top en op tijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi e.d.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snelle bezorging. Volgende keer mag de vis-sushi wel apart van de kip-sushi ingepakt worden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Smakelijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en snel bezorgd

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Bezorging was ruim een half uur te laat. De bestelling was niet helemaal juist. Sommige dingen te veel/niet besteld, andere niet/te weinig. Maar wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas na 2 uur de bestelling moeten annuleren omdat het eten er nog steeds niet was...en dit is niet de eerste keer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen jammer dat we er 2,5 uur op moesten wachten terwijl we zsm berzorging hadden aangeklikt,

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeijke sushi ! Ruime keuze en goed van smaak. Vriendelijk personeel.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeijke sushi ! Ruime keuze en goed van smaak. Vriendelijk personeel.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag middag om 5 uur besteld. Om 6 uur gebeld omdat het eten er nog niet was. Half 7 kwam het eten aan. Geen excuus. Sushi bestellen via thuisbezorgd wordt sneller geleverd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijke sushi schotel. Voor herhaling vatbaar.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en alles nog warm en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur gebeld over de zsm bezorging. Het kon nog wel een uur duren. Vermelding van drukte schept verwachtingen voor de klant. Na 2,5 uur werd de sushi lichtelijk warm gedropt. De wachttijd beïnvloed de smaak. Voor ons nooit weer.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, de bezorging duurde wel lang (2 uur)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en op een nette manier verpakt. Erg genoten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S ochtends op tijd besteld, kreeg super netjes een bevestiging van mijn order en later een mailtje dat mijn bestelling onderweg was. En wat was dat weer lekker.............vriendelijke jongeman die het bezorgde. Ik noemde hem gekscherend mijn nieuwe beste vriend🤣🤣🤣 Wederom voor herhaling vatbaar........

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levertijd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is goed. De bezorging zou wel vlotter mogen. Ondanks dat blijven we trouw klant.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijke pokebowls en sushi! Echt goed!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Eigenlijk nooit klachten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Dag van te voren gebeld en besteld en exact op afgesproken tijdstip werd het gebracht. Kwaliteit is goed, lekker vers. Een echte aanrader!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, mooi op tijd klaar, vriendelijke bediening. Ben vooral fan van de handrollen! Wel jammer dat je de speciale maki's alleen per 8 stuks kunt krijgen, dat is wel veel als je alleen bent.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie leveren heerlijke sushi! Maar let wel op de netheid in de zaak.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft heel goed gesmaakt, helaas ontbrak er nog wat aan de bestelling, maar na een belletje werd dat alsnog geleverd. Over het algemeen positief

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en bezorging was keurig op tijd. (Eerder slechte ervaring mee gehad)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, verrukkelijke sushi zoals altijd ❤️

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer uitstekend! Bezorging keurig op tijd, zelfs iets vroeger dan verwacht.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurige levering met stokjes, wasabi, gember etc erbij. Ook een aanvulling gedaan om de bestelling, vriendelijk aan de telefoon hiervoor en keurig geregeld

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Binnen een half uur bezorgt!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Nooit teleurstellend 😊

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, Het zag er keurig uit, de hapjes waren nog goed warm en de Sushi was heerlijk.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd, warm ('s middags al besteld) en lekker!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bestellen, snelle levering! En super lekker!Toppers!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en hele goede service en hele goeie maatregelen tijdens de coronavirus

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren een uur te laat. Wel goed gemaakt met gratis loempia's

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker, men was wat vergeten en dit werd uit zichzelf nagebracht plus nog wat extra, top.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk . Helemaal top .

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi plakte veel aan elkaar en raakte beschadigd wanneer we ze individueel probeerde op te pakken met onze stokjes.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Service en vriendelijke bezorging! Wij bestellen niet voor niets bij Ichiban

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie zijn leuk bezig. Maak je woord altijd waar. Ga zo door

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi vind ik altijd erg lekker en bestel ik regelmatig. Echter de bezorgtijden zijn nu te lang, alle begrip dat het nu langer duurt ivm huidige situatie, alleen houd dan je klant op de hoogte en informeer deze vooraf. En bezorgtijden langer dan twee uur vind ik echt onacceptabel. Geef vooraf aan dat de bezorgtijdlanger dan twee uur is dan kan de alant kiezen of hij wel wil bestellen met deze lange wachttijden...

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:05 besteld, 20:20 bezorgd. Geen informatie, geen update. Ik vind 3uur en 20minuten wachten echt niet normaal. Dit is de tweede keer dat ik bestel en de vorige keer moest ik ook al 2,5 uir wachten. Ik dacht dat het een incident was maar schijnbaar is dat normaal bij ichiban. Ik denk niet dat ik een 3e zal bestellen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten na 3,5 uur wachten. :(

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 uur gewacht op onze bestelling, na 1,5 uur gebeld en er werd gesnauwd dat het druk was en het nog wel 1 uur kon duren. Als er ergens iets op de FB site, mail of insta wordt vermeld dat het druk is...komt er iets meer begrip. Jullie hebben goeie producten, het is alleen zo jammer dat het op deze manier moet gaan.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer heeeerlijk 😋🍷👍🏼

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de tweede keer en wederom heerlijk! Maar ook nu moest er toch nog wel wat uit eigen koelkast getrokken worden om een vol gevoel te krijgen. En dat voor €32 voor 2p... is iets wat ik voor een volgende keer toch even in het achterhoofd hou.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, ik kan niet anders zeggen

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker voor herhaling vatbaar, hebben ervan genoten

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en erg lekker!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet gekregen en telefonisch geannuleerd. Ideal betaling nog niet terug ontvangen

Reactie van Ichiban:Beste nick, Helaas vanwege de drukte is de wachttijd aanzienlijk langer dan normaal. We hebben uw bestelling van zondagavond geannuleerd maar het is onmogenlijk om te verwachten dat het geld maandag (de volgende dag) al weer op uw bankrekening staat. Het geld is terruggestort maar afhankelijk van uw bank kunt u het bedrag binnen 2 werkdagen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen heel tevreden over Ichiban. Maar nu al een aantal keren heel erg lang moeten wachten op eten. Dit zonder melding dat het lang gaat duren. Vanavond na 1,5 uur wachten gebeld en kreeg te horen dat het nóg 1,5 uur zou gaan duren. Ik heb begrip voor drukte, maar laat dan op zijn minst weten dat het zo lang gaat duren. Nu de bestelling geannuleerd met de belofte van Ichiban dat ons geld wordt terug geboekt. We wachten af...

Reactie van Ichiban:Beste Franciska, Vanwege de drukte is het wachttijd helaas aanzienlijk langer dan normaal, ons excusses hiervoor! Het geld is terruggestort en afhankelijk van uw bank kunt u het bedrag binnen 2 werkdagen verwachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2,5 uur op mijn eten moeten wachten! Dus voor mij de eerste en laatste keer. Daarnaast gaf de bezorgen het mij aan ipv op de grond neer te zetten, lijkt me niet erg slim nu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werkelijk ongelofelijk fantastisch!!! contact,service en kwaliteit!!! Perfect tot in de details!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten zoals altijd!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, klantvriendelijk en heel erg lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik al een keer online eten bestel, dan is dat enkel bij jullie. Lekkere verse sushi, en meestal ook hele snelle bezorging.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel bezorging als kwaliteit top. Zeker in deze nare Corona tijden een geweldige service.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging keurig op tijd

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker en goed!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer fantastische sushi en nette bezorging!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, fantastisch!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd aanbod sushi en de 2 soorten poké bowl die we hadden gekozen waren ook heerlijk. Een kleine variatie op de poké bowl zou een goede aanvulling zijn op het assortiment.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi ! Heerlijk gegeten. Goed op smaak en lekker vers. Wij komen zeker vaker halen ! Ook al moeten we een half uurtje rijden. Dat is het zeker wel waart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd makkelijk online bestellen en bezorgd op de afgesproken tijd. Eten was heerlijk en divers.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu 2 keer ad hoc besteld om af te halen( wonen 30 min rijden vandaan). Als ik aan kom, staat alles netjes klaar. Smaak is heerlijk, ziet er mooi uit en netjes verzorgd. Ruim in soja, wasabi (!!! heerlijk!) , gember en stokjes. Zeer vriendelijke eigenaar (?), we rijden hier zeker weer 30 minuten voor! Aanrader

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en een kwartier moeten wachten op mijn bestelling. Tussendoor niets gehoord, het zou fijn zijn als het ergens op de site staat aangegeven hoe lang het duurt voordat een bestelling klaar is. Bestelling was verder prima!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie kleine porties , die met zorg bereid zijn . Alles word keurig verpakt geleverd.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we sushi bestellen doen we dat altijd bij Ichiban. Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! Hieronder lees ik 1 ster omdat het wat langer duurde ivm een storm. Als het code oranje is qua weer met een dikke storm kan ik me voorstellen dat het wat langer duurt, hier kun je het beste zelf rekening mee houden als je dan besteld. Ichiban staat dus zelfs met een grote storm, (waarbij het advies was binnen te blijven) klaar voor hun klanten, hoe top is dat!!! ❤️

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Niets mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi niets anders gewend. En als je een update kreeg dat de bestelling onderweg is, dan waren ze er binnen 10min. Dit keer duurde het wel 30min, het kwam koud en afgekoeld aan. De gebakken garnalen sushi was niet te eten. Zonde! Dat terwijl ze vanwege de storm met de auto ipv de scooter bezorgde, je zou haast denken dat ze er dan veel sneller moeten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vanaf het begin vaste klant bij Ichiban. Super vriendelijke eigenaar. De bezorgdienst is altijd op tijd en de gerechten worden vers gemaakt. Zalig!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is altijd goed en het eten is heerlijk. 1 x bij een ander besteld(nieuw) maar nu toch maar weer hier

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en snelle bestelling.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Snel en top sushi

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.10 besteld en ik had op hun eigen site aangegeven graag om 18.00 de bestelling te willen ontvangen. Om 18.38 ging pas de deurbel. De bezorger gaf aan dat het niet zijn pakkie an was... Bij contact met ichiban helaas weinig empathie. Jammer want de sushi is er heerlijk, jammer dat je dan niet even een belletje geeft dat het wat uitloopt, kleine moeite lijkt me

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Snelle bezorging, sushi weer heerlijk. Tot snel!! 😬

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij goede kwaliteit. Eten is lekker, eigenaar heeft wel eens tussen door een maaltijd klaar gemaakt ondanks dat het druk was.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi en snelle bezorging. Top!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bezorging duurde wel erg lang. Waar we normaal max een half uur moeten wachten, hebben we nu dik 1,5 uur gewacht

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer genieten, de sushi van Ichiban. De beste van Assen! Je proeft dat het vers en met aandacht is bereid. Dank daarvoor!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, erg lekker en snelle bezorging.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gemaakt. mooi op tijd. correct, snel

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd. Alleen is de Wasabi niet meer zo scherp als normaal.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Friet erbij was slap en slof. Helaas ook 2 uur moeten wachten op bestelling.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, keurig op tijd en lekker vers

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker !

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en precies op tijd. Tot de volgende bestelling 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan altijd op ze bouwen voor zalig smaakvolle en verse Sushi! Wij blijven trouw aan ichiban voor onze Sushi bestellingen❤

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging gemakkelijk online Bestelling werd op tijd ontvangen De Sushi was heerlijk

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben fantastische sushi en een heerlijke salade gehad. Een feest

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Mijn favoriete gerechten zijn de pokebowl en de zalm sashimi set 😋

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top service bij Ichiban en heerlijke sushi! GENIETEN! 😊

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van Ichiban is van goede kwaliteit, heerlijk!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd (half uurtje, we wonen op 15 minuten rijden) en smaakte heerlijk!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het erg slecht dat ze bij de deur komen de bezorgers en de helm oplaten naar klanten toe is dit niet netjes en onbeschoft. En dat doen ze allemaal. En bezorgen duurt erg lang

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik heb het opgehaald en het bedrijf zag er keurig en superschoon uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Duidelijke ophaaltijd. En lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, zoals altijd. Het warme gerecht was goed op temperatuur. En de sushi smaakte goed! En de bezorging duurde nog geen 20 minuten.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi! Snel geleverd en van goede kwaliteit! Gratis maki en drinken bijgekregen (dinsdag actie)

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keren lekker gegeten. Nette bezorging.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

👍🏼

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en een vriendelijke bezorger. Heb alleen voor het eerst meegemaakt dat de levering een uur duurde. Dat ging normaal sneller, dus dat was wel jammer.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed! Maar na anderhalf uur na bestellen maar eens bellen en dan is de sushi nog in de maak... bijna 2 uur gewacht op het eten.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We aten vanavond met 5 personen en op het voedsel valt niet veel aan te merken. Het heeft ons allen goed gesmaakt en het is kwalitatief voor herhaling vatbaar. Echter duurde de bezorging (op donderdag) erg lang, meer dan 1.5 uur helaas. Dit vonden wij echter te veel te lang. Uit andere recensies merkten we op dat dit een bekend probleem is. Ik hoop dat er in de toekomst iets aan gedaan wordt. Mocht het probleem niet verholpen kunnen worden, dan zou het fijn zijn als er een schatting van de wachttijd gemaakt zou kunnen worden, voor degenen die enigszins op tijd staan. Verder was er ook geen tegemoetkoming in vorm van een excuus, erkenning, of een lichte compensatie. Geduld is een schone zaak, maar anderhalf uur is echt te lang. In the end, de bestelling was in orde en het heeft goed gesmaakt.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan de afgesproken tijd. Maar in de mist die er was snp ik dat en ook het bestelde eten was PRIMA in orde

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker. Wel lange bezorgtijd (na 20 min melding onderweg, duurde daarna nog 40 min (3 km)). Warme gerechten waren nog amper warm > zelf maar opgewarmd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alleen de banaansushi hebben we weggegooid...banaan helemaal bruin en vieze stukjes er aan....voor de rest redelijk tot goed...bepaalde stukken in de sushi wat te groot. Bezorging prima op tijd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk verse sushi! Genieten.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (15 m) en lekker eten! (Nu woon ik ook vrij dichtbij)

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Gister heb ik bij jullie sushi besteld . Ik had om 6 uur besteld en om 8 uur kwam het pas. Nou snap ik dat jullie het druk hadden, maar 2 uur wachten op het eten vond ik wel erg lang. Het was verder prima te eten hoor, moet wel zeggen dat ik aardig aan de dure kant vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi, bestelling was aan de vroege kant maar gelukkig geen probleem. Beter vroeg dan laat. We hebben iig genoten van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een sushi orgasme..........super lekker en echt mega vers, de rijst was nog een beetje lauw(super super vers), de mango overduidelijk niet uit een potje.............zalig........zwaar voor herhaling vatbaar, gemaakt met liefde en aandacht.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker,!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating