Beoordelingen van Ichiban Assen

Recente recensies van Ichiban Assen

5 sterren na 234 reviews

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch!!!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle en prettige bezorging.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede vlotte service en heerlijke kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen eens in de zoveel tijd bij Ichiban. Afgelopen week op negatieve manier verrast. De doos met salade zat half geopend in de tas en de inhoud lag door de tas heen. We hadden honger, dus alsnog opgegeten. Maar dit was even minder. Zo ben ik het niet gewend.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, complimenten

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Het duurde ongeveer een uur voordat het thuis was bezorgd. Dit was wel erg lang wachten.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi in Assen! De bestellingen kloppen altijd , de smaken zijn verfijnd. Aardig personeel.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging er iets mis met mijn bestelling. Mijn Ebi Maki was vervangen door zalm/mango. Voor de rest prima in orde.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goede kwaliteit.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke duim weer! Zowel voor de sushi als voor de bezorger.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat is dit een top-gozer die alles zelf maakt en super vers! Ik raad het iedereen aan!!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd 😋

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakt het weer goed! Wel eens erg lange bezorgtijd gehad, zal wel met drukte te maken hebben gehad. Hebben daardoor ook wel eens na het bellen extra’s gehad bij de bestelling. Laatste bestellingen werden erg snel bezorgd. Omdat het ons goed smaakt geen redenen om ergens anders te bestellen. En erg leuk dat je korting voor de volgende bestelling kan verdienen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en snel bezorgd!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En keurig op tijd geleverd.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, echt heerlijk gegeten! Lekker eten en snelle bezorging

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals als altijd!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En weer 10 minuten eerder.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima op tijd. Sushi heerlijk! Warme gerechten waren al iets afgekoeld

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘s Middags al besteld voor ‘s avonds en het was keurig op tijd! Heeeerlijke sushi en alle warme gerechten waren écht warm!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging in een buitendorp. Gaan we zeker nog eens doen

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super klantvriendelijk en zalige sushi. Heel vers. Vanaf het begin al vaste klant en de eigenaar weet altijd precies wat we lekker vinden. Aanrader.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald. Makkelijk via de website te bestellen en de sushi is heerlijk. Absolute aanrader!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en netjes op afspraak geleverd. Het eten smaakte heerlijk en het was mooi opgemaakt. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en snel bezorgd alleen dit is nu al de derde keer dat we het frisdrank niet krijgen dat is toch wel vervelend

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heel erg lekker Dankjewel en zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch. Ik had per ongeluk een verkeerd adres doorgegeven. De bezorger belde en was alsnog super snel op het juiste adres. Heel erg bedankt! En excuses voor de verwarring. Heerlijke sushi, een dikke 10 weer.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, fantastische sushi. Heel vers en smaakvol. Nette bezorging, altijd op tijd, goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi, snel gebracht en geweldige service!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenwoordig zeer tevreden. Bezorging is een stuk sneller !

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !! Zoals gewend. Top!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd. Misschien kunnen de losse rijsthapjes ook per 3 of 4

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten niet zo warm afgeleverd wordt, want het is verder heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de bezorging tegenwoordig. De sushi is altijd lekker!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk vooral de tigerrol is top

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker weer, heel vers en de bezorging was weer op tijd, geweldig! Dikke 10.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel thuis bezorgd. Erg blij dat het zo makkelijk kon.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vaak besteld bij ichiban omdat het erg goeie sushi is. Het duurt alleen ALTIJD heel erg lang tot het wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en telefonisch contact toen de bezorger onderweg was, om dit kenbaar te maken. Goede kwaliteit eten met ruim gebruik van visproducten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte verse en zalige sushi, bestelling keurig verzorgd en op tijd bezorgd!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en fijne service! Bij mijn eerste bestelling was iets misgegaan, de dag erna werd ik persoonlijk opgebeld en werd het super opgelost. We bestellen hier zeker vaker! :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snelle levering, heerlijke sushi! Verzorgd, met aandacht gemaakt!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. De wachttijd is soms absurd. Laatste keer 2 1/2 uur gewacht na bestellen. Voor een pokebowl. Dan is alleen zeggen; " het is erg druk" niet afdoende. Bezorgers zijn allemaal even vriendelijk en correct.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de mooie en duidelijke website hebben we de bestelling geplaatst. De bestelling werd precies op tijd bezorgd. Wat warm moest zijn was warm. Het was compleet en erg lekker. We zullen zeker vaker bestellen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele klantvriendelijke mensen, Goede service en zeker ook lekkere sushi!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en levering

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel geleverd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig,de bezorging was keurig op tijd (zelfs iets te vroeg ;-). Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed op temperatuur en smaakte uitstekend nadat vriendelijke bezorger het netjes op contactloze manier kwam bezorgen. Helaas ruim anderhalf uur moeten wachten op een bestelling met "z.s.m. bezorging". die al online betaald was, daarom negatieve beoordeling over bezorging.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar pas na 1,5 uur bezorgd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige echte sushi afhaal/bezorging in Assen. Ze maken een heerlijk sushi gerechten. Een klantvriendelijke in omgaan. De sushi gerechten zijn netjes binnen 3 kwartier vers bezorgd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had eten besteld met bezorgtijd 18.15 Het was er al om 17.15. Deze keer niet erg maar kan me voorstellen dat je soms op aangegeven tijd wil eten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van sushi is uitstekend. Levering tot aan de voordeur. Service is uitstekend. Na foute levering alsnog het juiste ontvangen. Eet smakelijk!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, constante kwaliteit, vriendelijke eigenaar Jay en zijn personeel zorgen er voor dat je smaakpapillen niets te kort komen!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wéér geweldig :). En het is precies op tijd bezorgd. Complimenten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en echt vers

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:50 besteld en pas om 21:00 eten ontvangen. Verder kwaliteit erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd! Op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was incompleet, na een belletje was het ontbrekende gedeelte van de bestelling bezorgd. Er zaten zelf 6 extra sushi stukjes bij.... dit werd gewaardeerd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, kost wat maar dan heb je ook wat, bestelling en afhalen top geregeld

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3x besteld en keurig op tijd bezorgd. Sushi is vers en smaakt goed! Ook de warme hapjes zijn nog lekker knapperig en goed op temperatuur. Zeker een aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genieten..........heerlijk........

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed, maar niet zo goed dat het echt 2 uur en een kwartier wachttijd rechtvaardigd! Bovendien was deze wachttijd nergens op de ichiban site vermeld. Toen ik na een uur wachten eens ging bellen wanneer ik de bestelling kon verwachten, en ik nog een uur wachten wel erg lang vond, gaf de telefonist aan dat de meeste mensen even vantevoren bellen hoe lang de wachttijd is, gezien dit nogmaals nergens vermeld stond tijdens het bestelproces, vind ik dit een kwalijke zaak. Graag een wachttijd indicatie toevoegen aan de site of vermelden eerst telefonisch contact op te nemen om een accurate wachttijd te krijgen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een vaste klant, maar heb afgelopen zaterdag 2,5 uur moeten wachten op het eten!! Na 1,5 uur heb ik maar gebeld of de bestelling wel goed was doorgekomen. Excuses en vroegen mij om begrip vanwege de drukte. Maar 2,5 uur? Zonder iets extra's, kleine tegemoetkoming...niks! Schandalig, maakt mij aan het denken of ik de volgende keer nog wel bestel. Geen belletje dat het druk is, want dan hadden mijn zoontje en ik elders besteld. Na 2,5 uur kan je begrijpen dat wij echt honger hadden.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar dit was de eerste keer dat de bezorging moeizaam ging. We hadden om half 6 bezorging gereserveerd, het werd om iets voor 6 pas bezorgd. Kan gebeuren, eerder werd er nog even gebeld dat er vertraging was. Helaas bleek ook niet alles bezorgd. Kan ook gebeuren en werd wel snel hersteld gelukkig. Dus voor de keer helaas niet zo tevreden over bezorging, normaal is het beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Altijd lekker en vers bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goeie sushi en warme hapjes. Voor al de 2 dragon rolls zijn hier favoriet. Alleen jammer dat je vaak nog 10-15 minuten extra moet wachten tot alles echt klaar is. Verder alles super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en kwaliteit. Altijd top en op tijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi e.d.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snelle bezorging. Volgende keer mag de vis-sushi wel apart van de kip-sushi ingepakt worden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Smakelijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en snel bezorgd

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Bezorging was ruim een half uur te laat. De bestelling was niet helemaal juist. Sommige dingen te veel/niet besteld, andere niet/te weinig. Maar wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas na 2 uur de bestelling moeten annuleren omdat het eten er nog steeds niet was...en dit is niet de eerste keer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen jammer dat we er 2,5 uur op moesten wachten terwijl we zsm berzorging hadden aangeklikt,

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeijke sushi ! Ruime keuze en goed van smaak. Vriendelijk personeel.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeijke sushi ! Ruime keuze en goed van smaak. Vriendelijk personeel.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag middag om 5 uur besteld. Om 6 uur gebeld omdat het eten er nog niet was. Half 7 kwam het eten aan. Geen excuus. Sushi bestellen via thuisbezorgd wordt sneller geleverd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijke sushi schotel. Voor herhaling vatbaar.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en alles nog warm en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur gebeld over de zsm bezorging. Het kon nog wel een uur duren. Vermelding van drukte schept verwachtingen voor de klant. Na 2,5 uur werd de sushi lichtelijk warm gedropt. De wachttijd beïnvloed de smaak. Voor ons nooit weer.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, de bezorging duurde wel lang (2 uur)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en op een nette manier verpakt. Erg genoten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S ochtends op tijd besteld, kreeg super netjes een bevestiging van mijn order en later een mailtje dat mijn bestelling onderweg was. En wat was dat weer lekker.............vriendelijke jongeman die het bezorgde. Ik noemde hem gekscherend mijn nieuwe beste vriend🤣🤣🤣 Wederom voor herhaling vatbaar........

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levertijd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is goed. De bezorging zou wel vlotter mogen. Ondanks dat blijven we trouw klant.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijke pokebowls en sushi! Echt goed!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Eigenlijk nooit klachten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Dag van te voren gebeld en besteld en exact op afgesproken tijdstip werd het gebracht. Kwaliteit is goed, lekker vers. Een echte aanrader!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, mooi op tijd klaar, vriendelijke bediening. Ben vooral fan van de handrollen! Wel jammer dat je de speciale maki's alleen per 8 stuks kunt krijgen, dat is wel veel als je alleen bent.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie leveren heerlijke sushi! Maar let wel op de netheid in de zaak.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft heel goed gesmaakt, helaas ontbrak er nog wat aan de bestelling, maar na een belletje werd dat alsnog geleverd. Over het algemeen positief

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en bezorging was keurig op tijd. (Eerder slechte ervaring mee gehad)

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, verrukkelijke sushi zoals altijd ❤️

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer uitstekend! Bezorging keurig op tijd, zelfs iets vroeger dan verwacht.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurige levering met stokjes, wasabi, gember etc erbij. Ook een aanvulling gedaan om de bestelling, vriendelijk aan de telefoon hiervoor en keurig geregeld

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Binnen een half uur bezorgt!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Nooit teleurstellend 😊

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, Het zag er keurig uit, de hapjes waren nog goed warm en de Sushi was heerlijk.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd, warm ('s middags al besteld) en lekker!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bestellen, snelle levering! En super lekker!Toppers!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en hele goede service en hele goeie maatregelen tijdens de coronavirus

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren een uur te laat. Wel goed gemaakt met gratis loempia's

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker, men was wat vergeten en dit werd uit zichzelf nagebracht plus nog wat extra, top.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk . Helemaal top .

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi plakte veel aan elkaar en raakte beschadigd wanneer we ze individueel probeerde op te pakken met onze stokjes.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Service en vriendelijke bezorging! Wij bestellen niet voor niets bij Ichiban

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie zijn leuk bezig. Maak je woord altijd waar. Ga zo door

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi vind ik altijd erg lekker en bestel ik regelmatig. Echter de bezorgtijden zijn nu te lang, alle begrip dat het nu langer duurt ivm huidige situatie, alleen houd dan je klant op de hoogte en informeer deze vooraf. En bezorgtijden langer dan twee uur vind ik echt onacceptabel. Geef vooraf aan dat de bezorgtijdlanger dan twee uur is dan kan de alant kiezen of hij wel wil bestellen met deze lange wachttijden...

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:05 besteld, 20:20 bezorgd. Geen informatie, geen update. Ik vind 3uur en 20minuten wachten echt niet normaal. Dit is de tweede keer dat ik bestel en de vorige keer moest ik ook al 2,5 uir wachten. Ik dacht dat het een incident was maar schijnbaar is dat normaal bij ichiban. Ik denk niet dat ik een 3e zal bestellen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten na 3,5 uur wachten. :(

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 uur gewacht op onze bestelling, na 1,5 uur gebeld en er werd gesnauwd dat het druk was en het nog wel 1 uur kon duren. Als er ergens iets op de FB site, mail of insta wordt vermeld dat het druk is...komt er iets meer begrip. Jullie hebben goeie producten, het is alleen zo jammer dat het op deze manier moet gaan.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer heeeerlijk 😋🍷👍🏼

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de tweede keer en wederom heerlijk! Maar ook nu moest er toch nog wel wat uit eigen koelkast getrokken worden om een vol gevoel te krijgen. En dat voor €32 voor 2p... is iets wat ik voor een volgende keer toch even in het achterhoofd hou.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, ik kan niet anders zeggen

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker voor herhaling vatbaar, hebben ervan genoten

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en erg lekker!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet gekregen en telefonisch geannuleerd. Ideal betaling nog niet terug ontvangen

Reactie van Ichiban:Beste nick, Helaas vanwege de drukte is de wachttijd aanzienlijk langer dan normaal. We hebben uw bestelling van zondagavond geannuleerd maar het is onmogenlijk om te verwachten dat het geld maandag (de volgende dag) al weer op uw bankrekening staat. Het geld is terruggestort maar afhankelijk van uw bank kunt u het bedrag binnen 2 werkdagen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen heel tevreden over Ichiban. Maar nu al een aantal keren heel erg lang moeten wachten op eten. Dit zonder melding dat het lang gaat duren. Vanavond na 1,5 uur wachten gebeld en kreeg te horen dat het nóg 1,5 uur zou gaan duren. Ik heb begrip voor drukte, maar laat dan op zijn minst weten dat het zo lang gaat duren. Nu de bestelling geannuleerd met de belofte van Ichiban dat ons geld wordt terug geboekt. We wachten af...

Reactie van Ichiban:Beste Franciska, Vanwege de drukte is het wachttijd helaas aanzienlijk langer dan normaal, ons excusses hiervoor! Het geld is terruggestort en afhankelijk van uw bank kunt u het bedrag binnen 2 werkdagen verwachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2,5 uur op mijn eten moeten wachten! Dus voor mij de eerste en laatste keer. Daarnaast gaf de bezorgen het mij aan ipv op de grond neer te zetten, lijkt me niet erg slim nu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werkelijk ongelofelijk fantastisch!!! contact,service en kwaliteit!!! Perfect tot in de details!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten zoals altijd!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, klantvriendelijk en heel erg lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik al een keer online eten bestel, dan is dat enkel bij jullie. Lekkere verse sushi, en meestal ook hele snelle bezorging.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel bezorging als kwaliteit top. Zeker in deze nare Corona tijden een geweldige service.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging keurig op tijd

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker en goed!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer fantastische sushi en nette bezorging!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, fantastisch!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd aanbod sushi en de 2 soorten poké bowl die we hadden gekozen waren ook heerlijk. Een kleine variatie op de poké bowl zou een goede aanvulling zijn op het assortiment.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi ! Heerlijk gegeten. Goed op smaak en lekker vers. Wij komen zeker vaker halen ! Ook al moeten we een half uurtje rijden. Dat is het zeker wel waart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd makkelijk online bestellen en bezorgd op de afgesproken tijd. Eten was heerlijk en divers.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu 2 keer ad hoc besteld om af te halen( wonen 30 min rijden vandaan). Als ik aan kom, staat alles netjes klaar. Smaak is heerlijk, ziet er mooi uit en netjes verzorgd. Ruim in soja, wasabi (!!! heerlijk!) , gember en stokjes. Zeer vriendelijke eigenaar (?), we rijden hier zeker weer 30 minuten voor! Aanrader

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en een kwartier moeten wachten op mijn bestelling. Tussendoor niets gehoord, het zou fijn zijn als het ergens op de site staat aangegeven hoe lang het duurt voordat een bestelling klaar is. Bestelling was verder prima!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie kleine porties , die met zorg bereid zijn . Alles word keurig verpakt geleverd.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we sushi bestellen doen we dat altijd bij Ichiban. Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! Hieronder lees ik 1 ster omdat het wat langer duurde ivm een storm. Als het code oranje is qua weer met een dikke storm kan ik me voorstellen dat het wat langer duurt, hier kun je het beste zelf rekening mee houden als je dan besteld. Ichiban staat dus zelfs met een grote storm, (waarbij het advies was binnen te blijven) klaar voor hun klanten, hoe top is dat!!! ❤️

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Niets mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi niets anders gewend. En als je een update kreeg dat de bestelling onderweg is, dan waren ze er binnen 10min. Dit keer duurde het wel 30min, het kwam koud en afgekoeld aan. De gebakken garnalen sushi was niet te eten. Zonde! Dat terwijl ze vanwege de storm met de auto ipv de scooter bezorgde, je zou haast denken dat ze er dan veel sneller moeten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vanaf het begin vaste klant bij Ichiban. Super vriendelijke eigenaar. De bezorgdienst is altijd op tijd en de gerechten worden vers gemaakt. Zalig!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is altijd goed en het eten is heerlijk. 1 x bij een ander besteld(nieuw) maar nu toch maar weer hier

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en snelle bestelling.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Snel en top sushi

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.10 besteld en ik had op hun eigen site aangegeven graag om 18.00 de bestelling te willen ontvangen. Om 18.38 ging pas de deurbel. De bezorger gaf aan dat het niet zijn pakkie an was... Bij contact met ichiban helaas weinig empathie. Jammer want de sushi is er heerlijk, jammer dat je dan niet even een belletje geeft dat het wat uitloopt, kleine moeite lijkt me

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Snelle bezorging, sushi weer heerlijk. Tot snel!! 😬

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij goede kwaliteit. Eten is lekker, eigenaar heeft wel eens tussen door een maaltijd klaar gemaakt ondanks dat het druk was.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi en snelle bezorging. Top!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bezorging duurde wel erg lang. Waar we normaal max een half uur moeten wachten, hebben we nu dik 1,5 uur gewacht

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer genieten, de sushi van Ichiban. De beste van Assen! Je proeft dat het vers en met aandacht is bereid. Dank daarvoor!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, erg lekker en snelle bezorging.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gemaakt. mooi op tijd. correct, snel

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd. Alleen is de Wasabi niet meer zo scherp als normaal.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Friet erbij was slap en slof. Helaas ook 2 uur moeten wachten op bestelling.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, keurig op tijd en lekker vers

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker !

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en precies op tijd. Tot de volgende bestelling 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan altijd op ze bouwen voor zalig smaakvolle en verse Sushi! Wij blijven trouw aan ichiban voor onze Sushi bestellingen❤

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging gemakkelijk online Bestelling werd op tijd ontvangen De Sushi was heerlijk

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben fantastische sushi en een heerlijke salade gehad. Een feest

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Mijn favoriete gerechten zijn de pokebowl en de zalm sashimi set 😋

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top service bij Ichiban en heerlijke sushi! GENIETEN! 😊

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van Ichiban is van goede kwaliteit, heerlijk!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd (half uurtje, we wonen op 15 minuten rijden) en smaakte heerlijk!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het erg slecht dat ze bij de deur komen de bezorgers en de helm oplaten naar klanten toe is dit niet netjes en onbeschoft. En dat doen ze allemaal. En bezorgen duurt erg lang

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik heb het opgehaald en het bedrijf zag er keurig en superschoon uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Duidelijke ophaaltijd. En lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, zoals altijd. Het warme gerecht was goed op temperatuur. En de sushi smaakte goed! En de bezorging duurde nog geen 20 minuten.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi! Snel geleverd en van goede kwaliteit! Gratis maki en drinken bijgekregen (dinsdag actie)

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keren lekker gegeten. Nette bezorging.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

👍🏼

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en een vriendelijke bezorger. Heb alleen voor het eerst meegemaakt dat de levering een uur duurde. Dat ging normaal sneller, dus dat was wel jammer.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed! Maar na anderhalf uur na bestellen maar eens bellen en dan is de sushi nog in de maak... bijna 2 uur gewacht op het eten.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We aten vanavond met 5 personen en op het voedsel valt niet veel aan te merken. Het heeft ons allen goed gesmaakt en het is kwalitatief voor herhaling vatbaar. Echter duurde de bezorging (op donderdag) erg lang, meer dan 1.5 uur helaas. Dit vonden wij echter te veel te lang. Uit andere recensies merkten we op dat dit een bekend probleem is. Ik hoop dat er in de toekomst iets aan gedaan wordt. Mocht het probleem niet verholpen kunnen worden, dan zou het fijn zijn als er een schatting van de wachttijd gemaakt zou kunnen worden, voor degenen die enigszins op tijd staan. Verder was er ook geen tegemoetkoming in vorm van een excuus, erkenning, of een lichte compensatie. Geduld is een schone zaak, maar anderhalf uur is echt te lang. In the end, de bestelling was in orde en het heeft goed gesmaakt.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan de afgesproken tijd. Maar in de mist die er was snp ik dat en ook het bestelde eten was PRIMA in orde

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker. Wel lange bezorgtijd (na 20 min melding onderweg, duurde daarna nog 40 min (3 km)). Warme gerechten waren nog amper warm > zelf maar opgewarmd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alleen de banaansushi hebben we weggegooid...banaan helemaal bruin en vieze stukjes er aan....voor de rest redelijk tot goed...bepaalde stukken in de sushi wat te groot. Bezorging prima op tijd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk verse sushi! Genieten.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (15 m) en lekker eten! (Nu woon ik ook vrij dichtbij)

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Gister heb ik bij jullie sushi besteld . Ik had om 6 uur besteld en om 8 uur kwam het pas. Nou snap ik dat jullie het druk hadden, maar 2 uur wachten op het eten vond ik wel erg lang. Het was verder prima te eten hoor, moet wel zeggen dat ik aardig aan de dure kant vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi, bestelling was aan de vroege kant maar gelukkig geen probleem. Beter vroeg dan laat. We hebben iig genoten van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een sushi orgasme..........super lekker en echt mega vers, de rijst was nog een beetje lauw(super super vers), de mango overduidelijk niet uit een potje.............zalig........zwaar voor herhaling vatbaar, gemaakt met liefde en aandacht.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker,!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating