Beoordelingen van Ichiban Assen

Recente recensies van Ichiban Assen

5 sterren na 111 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer uitstekend! Bezorging keurig op tijd, zelfs iets vroeger dan verwacht.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurige levering met stokjes, wasabi, gember etc erbij. Ook een aanvulling gedaan om de bestelling, vriendelijk aan de telefoon hiervoor en keurig geregeld

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Binnen een half uur bezorgt!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Nooit teleurstellend 😊

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, Het zag er keurig uit, de hapjes waren nog goed warm en de Sushi was heerlijk.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd, warm ('s middags al besteld) en lekker!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bestellen, snelle levering! En super lekker!Toppers!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en hele goede service en hele goeie maatregelen tijdens de coronavirus

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren een uur te laat. Wel goed gemaakt met gratis loempia's

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was lekker, men was wat vergeten en dit werd uit zichzelf nagebracht plus nog wat extra, top.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk . Helemaal top .

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi plakte veel aan elkaar en raakte beschadigd wanneer we ze individueel probeerde op te pakken met onze stokjes.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Service en vriendelijke bezorging! Wij bestellen niet voor niets bij Ichiban

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie zijn leuk bezig. Maak je woord altijd waar. Ga zo door

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi vind ik altijd erg lekker en bestel ik regelmatig. Echter de bezorgtijden zijn nu te lang, alle begrip dat het nu langer duurt ivm huidige situatie, alleen houd dan je klant op de hoogte en informeer deze vooraf. En bezorgtijden langer dan twee uur vind ik echt onacceptabel. Geef vooraf aan dat de bezorgtijdlanger dan twee uur is dan kan de alant kiezen of hij wel wil bestellen met deze lange wachttijden...

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:05 besteld, 20:20 bezorgd. Geen informatie, geen update. Ik vind 3uur en 20minuten wachten echt niet normaal. Dit is de tweede keer dat ik bestel en de vorige keer moest ik ook al 2,5 uir wachten. Ik dacht dat het een incident was maar schijnbaar is dat normaal bij ichiban. Ik denk niet dat ik een 3e zal bestellen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten na 3,5 uur wachten. :(

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 uur gewacht op onze bestelling, na 1,5 uur gebeld en er werd gesnauwd dat het druk was en het nog wel 1 uur kon duren. Als er ergens iets op de FB site, mail of insta wordt vermeld dat het druk is...komt er iets meer begrip. Jullie hebben goeie producten, het is alleen zo jammer dat het op deze manier moet gaan.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer heeeerlijk 😋🍷👍🏼

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de tweede keer en wederom heerlijk! Maar ook nu moest er toch nog wel wat uit eigen koelkast getrokken worden om een vol gevoel te krijgen. En dat voor €32 voor 2p... is iets wat ik voor een volgende keer toch even in het achterhoofd hou.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, ik kan niet anders zeggen

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker voor herhaling vatbaar, hebben ervan genoten

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en erg lekker!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet gekregen en telefonisch geannuleerd. Ideal betaling nog niet terug ontvangen

Reactie van Ichiban:Beste nick, Helaas vanwege de drukte is de wachttijd aanzienlijk langer dan normaal. We hebben uw bestelling van zondagavond geannuleerd maar het is onmogenlijk om te verwachten dat het geld maandag (de volgende dag) al weer op uw bankrekening staat. Het geld is terruggestort maar afhankelijk van uw bank kunt u het bedrag binnen 2 werkdagen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen heel tevreden over Ichiban. Maar nu al een aantal keren heel erg lang moeten wachten op eten. Dit zonder melding dat het lang gaat duren. Vanavond na 1,5 uur wachten gebeld en kreeg te horen dat het nóg 1,5 uur zou gaan duren. Ik heb begrip voor drukte, maar laat dan op zijn minst weten dat het zo lang gaat duren. Nu de bestelling geannuleerd met de belofte van Ichiban dat ons geld wordt terug geboekt. We wachten af...

Reactie van Ichiban:Beste Franciska, Vanwege de drukte is het wachttijd helaas aanzienlijk langer dan normaal, ons excusses hiervoor! Het geld is terruggestort en afhankelijk van uw bank kunt u het bedrag binnen 2 werkdagen verwachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2,5 uur op mijn eten moeten wachten! Dus voor mij de eerste en laatste keer. Daarnaast gaf de bezorgen het mij aan ipv op de grond neer te zetten, lijkt me niet erg slim nu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werkelijk ongelofelijk fantastisch!!! contact,service en kwaliteit!!! Perfect tot in de details!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten zoals altijd!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, klantvriendelijk en heel erg lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik al een keer online eten bestel, dan is dat enkel bij jullie. Lekkere verse sushi, en meestal ook hele snelle bezorging.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel bezorging als kwaliteit top. Zeker in deze nare Corona tijden een geweldige service.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging keurig op tijd

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker en goed!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer fantastische sushi en nette bezorging!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, fantastisch!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd aanbod sushi en de 2 soorten poké bowl die we hadden gekozen waren ook heerlijk. Een kleine variatie op de poké bowl zou een goede aanvulling zijn op het assortiment.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi ! Heerlijk gegeten. Goed op smaak en lekker vers. Wij komen zeker vaker halen ! Ook al moeten we een half uurtje rijden. Dat is het zeker wel waart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd makkelijk online bestellen en bezorgd op de afgesproken tijd. Eten was heerlijk en divers.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu 2 keer ad hoc besteld om af te halen( wonen 30 min rijden vandaan). Als ik aan kom, staat alles netjes klaar. Smaak is heerlijk, ziet er mooi uit en netjes verzorgd. Ruim in soja, wasabi (!!! heerlijk!) , gember en stokjes. Zeer vriendelijke eigenaar (?), we rijden hier zeker weer 30 minuten voor! Aanrader

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en een kwartier moeten wachten op mijn bestelling. Tussendoor niets gehoord, het zou fijn zijn als het ergens op de site staat aangegeven hoe lang het duurt voordat een bestelling klaar is. Bestelling was verder prima!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie kleine porties , die met zorg bereid zijn . Alles word keurig verpakt geleverd.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we sushi bestellen doen we dat altijd bij Ichiban. Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! Hieronder lees ik 1 ster omdat het wat langer duurde ivm een storm. Als het code oranje is qua weer met een dikke storm kan ik me voorstellen dat het wat langer duurt, hier kun je het beste zelf rekening mee houden als je dan besteld. Ichiban staat dus zelfs met een grote storm, (waarbij het advies was binnen te blijven) klaar voor hun klanten, hoe top is dat!!! ❤️

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Niets mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi niets anders gewend. En als je een update kreeg dat de bestelling onderweg is, dan waren ze er binnen 10min. Dit keer duurde het wel 30min, het kwam koud en afgekoeld aan. De gebakken garnalen sushi was niet te eten. Zonde! Dat terwijl ze vanwege de storm met de auto ipv de scooter bezorgde, je zou haast denken dat ze er dan veel sneller moeten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vanaf het begin vaste klant bij Ichiban. Super vriendelijke eigenaar. De bezorgdienst is altijd op tijd en de gerechten worden vers gemaakt. Zalig!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is altijd goed en het eten is heerlijk. 1 x bij een ander besteld(nieuw) maar nu toch maar weer hier

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en snelle bestelling.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Snel en top sushi

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.10 besteld en ik had op hun eigen site aangegeven graag om 18.00 de bestelling te willen ontvangen. Om 18.38 ging pas de deurbel. De bezorger gaf aan dat het niet zijn pakkie an was... Bij contact met ichiban helaas weinig empathie. Jammer want de sushi is er heerlijk, jammer dat je dan niet even een belletje geeft dat het wat uitloopt, kleine moeite lijkt me

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Snelle bezorging, sushi weer heerlijk. Tot snel!! 😬

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij goede kwaliteit. Eten is lekker, eigenaar heeft wel eens tussen door een maaltijd klaar gemaakt ondanks dat het druk was.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi en snelle bezorging. Top!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bezorging duurde wel erg lang. Waar we normaal max een half uur moeten wachten, hebben we nu dik 1,5 uur gewacht

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer genieten, de sushi van Ichiban. De beste van Assen! Je proeft dat het vers en met aandacht is bereid. Dank daarvoor!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, erg lekker en snelle bezorging.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gemaakt. mooi op tijd. correct, snel

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd. Alleen is de Wasabi niet meer zo scherp als normaal.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Friet erbij was slap en slof. Helaas ook 2 uur moeten wachten op bestelling.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, keurig op tijd en lekker vers

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker !

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en precies op tijd. Tot de volgende bestelling 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan altijd op ze bouwen voor zalig smaakvolle en verse Sushi! Wij blijven trouw aan ichiban voor onze Sushi bestellingen❤

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging gemakkelijk online Bestelling werd op tijd ontvangen De Sushi was heerlijk

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben fantastische sushi en een heerlijke salade gehad. Een feest

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Mijn favoriete gerechten zijn de pokebowl en de zalm sashimi set 😋

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top service bij Ichiban en heerlijke sushi! GENIETEN! 😊

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van Ichiban is van goede kwaliteit, heerlijk!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd (half uurtje, we wonen op 15 minuten rijden) en smaakte heerlijk!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het erg slecht dat ze bij de deur komen de bezorgers en de helm oplaten naar klanten toe is dit niet netjes en onbeschoft. En dat doen ze allemaal. En bezorgen duurt erg lang

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik heb het opgehaald en het bedrijf zag er keurig en superschoon uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Duidelijke ophaaltijd. En lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, zoals altijd. Het warme gerecht was goed op temperatuur. En de sushi smaakte goed! En de bezorging duurde nog geen 20 minuten.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi! Snel geleverd en van goede kwaliteit! Gratis maki en drinken bijgekregen (dinsdag actie)

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keren lekker gegeten. Nette bezorging.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

👍🏼

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en een vriendelijke bezorger. Heb alleen voor het eerst meegemaakt dat de levering een uur duurde. Dat ging normaal sneller, dus dat was wel jammer.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed! Maar na anderhalf uur na bestellen maar eens bellen en dan is de sushi nog in de maak... bijna 2 uur gewacht op het eten.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We aten vanavond met 5 personen en op het voedsel valt niet veel aan te merken. Het heeft ons allen goed gesmaakt en het is kwalitatief voor herhaling vatbaar. Echter duurde de bezorging (op donderdag) erg lang, meer dan 1.5 uur helaas. Dit vonden wij echter te veel te lang. Uit andere recensies merkten we op dat dit een bekend probleem is. Ik hoop dat er in de toekomst iets aan gedaan wordt. Mocht het probleem niet verholpen kunnen worden, dan zou het fijn zijn als er een schatting van de wachttijd gemaakt zou kunnen worden, voor degenen die enigszins op tijd staan. Verder was er ook geen tegemoetkoming in vorm van een excuus, erkenning, of een lichte compensatie. Geduld is een schone zaak, maar anderhalf uur is echt te lang. In the end, de bestelling was in orde en het heeft goed gesmaakt.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan de afgesproken tijd. Maar in de mist die er was snp ik dat en ook het bestelde eten was PRIMA in orde

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker. Wel lange bezorgtijd (na 20 min melding onderweg, duurde daarna nog 40 min (3 km)). Warme gerechten waren nog amper warm > zelf maar opgewarmd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alleen de banaansushi hebben we weggegooid...banaan helemaal bruin en vieze stukjes er aan....voor de rest redelijk tot goed...bepaalde stukken in de sushi wat te groot. Bezorging prima op tijd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk verse sushi! Genieten.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (15 m) en lekker eten! (Nu woon ik ook vrij dichtbij)

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Gister heb ik bij jullie sushi besteld . Ik had om 6 uur besteld en om 8 uur kwam het pas. Nou snap ik dat jullie het druk hadden, maar 2 uur wachten op het eten vond ik wel erg lang. Het was verder prima te eten hoor, moet wel zeggen dat ik aardig aan de dure kant vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi, bestelling was aan de vroege kant maar gelukkig geen probleem. Beter vroeg dan laat. We hebben iig genoten van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een sushi orgasme..........super lekker en echt mega vers, de rijst was nog een beetje lauw(super super vers), de mango overduidelijk niet uit een potje.............zalig........zwaar voor herhaling vatbaar, gemaakt met liefde en aandacht.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker,!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating